4 milioane de euro a costat modernizarea Centrului de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului „Filantropia” din Craiova

0
31
0 0
Read Time:44 Second
Au fost finalizate lucrările de modernizare a Centrului de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului „Filantropia”  din Craiova.
Cu un cost de patru milioane de euro, sediul unității spitalicești, situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu, a fost extins și modernizat, pentru a găzdui unul dintre cele mai moderne centre de imagistică medicală din Oltenia.
Noul centru beneficiază de tehnică medicală de ultimă generație, oferind o calitate sporită a serviciilor pentru pacienți.
Centrul de radiologie și imagistică are în dotare aparatură medicală de tip Computer Tomograf, Mamograf, Osteodensitometru, radiologie clasică sau aparatură pentru realizarea de mamografii cu tomosinteză, Centrul de Radiologie și Imagistică „Filantropia” fiind printre puținele centre care dețin un astfel de aparat performant.
”Ca și în restul unităților sanitare craiovene, investim în calitatea actului medical, dar și pentru ca orice craiovean să beneficieze de condiții și servicii medicale de excepție”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %