60 de bodyguarzi au păzit concertul Andrei

0
48
0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second
Concertul artistei, o adevărată desfășurare de forțe pe Wembley. Andra a cântat pentru 13.000 de români la Londra, păzită de 60 de bodyguarzi.
Ziua de 17 martie a fost cel mai frumos mărțișor pentru doamnele și domnișoarele aflate în Londra. Andra a susținut un concert de zile mari pe OVO Wembley Arena, din Londra, unde au fost prezenți aproximativ 13.000 de spectatori. 60 de bodyguarzi s-au ocupat ca evenimentul să se desfășoare în siguranță, mai ales că în public s-a aflat și Ramji Chauhan,  primarul din Harrow.
Ramji Chauhan,  primarul din Harrow, alături de John Smith, la concertul Andrei

Pentru familia Măruță weekendul care tocmai s-a încheiat a fost plin de evenimente. Sâmbătă, 16 martie, au avut loc două proiecții ale filmului „Tati Part-Time”, la Londra, unde Eva a fost vedeta, apoi în aceeași zi l-au aniversat pe David, care a împlinit 13 ani, iar duminica a fost  dedicată unui eveniment important cu biletele sold out.
Peste 13.000 de oameni la concertul Andrei
Andra și-a emoționat fanii până la lacrimi la concertul Traditional 2, pe Arena Wembley, din Londra. Duminică seara, românii stabiliți în Anglia s-au adunat într-un număr impresionant pentru a o vedea pe artistă și pe invitații ei: frații Advahov, Zdob și Zdub, Vlăduța Lupău, Maria Dragomiroiu, Surorile Oșoianu, Zdob și Zdup, Cornelia și Lupu Rednic, și mulți alții. Ovo Wembley a fost neîncăpător pentru cei care au venit să asculte frumoasele cântece românești. La concertul Andrei și-a făcut prezența și Ramji Chauhan, primarul din Harrow, care este cunoscut ca fiind un susținător al evenimentelor organizate de români, participând anul trecut și la Gala Kombat London, organizată de John Smith.

John Smith și Florin Lazăr s-au ocupat de organizarea concertului Andrei- Tradițional 2

Aproximativ 13.000 de spectatori și-au cumpărat bilete pentru a vedea artiștii români performând pe prestigioasa scenă din Londra. Întreaga prestație a artiștilor a durat patru ore, iar pe parcursul acestui interval au fost păziți ca niște șefi de stat. 60 de bodyguarzi s-au ocupat să asigure protecția și siguranța celor care au fost prezenți la concert, iar cel care a coordonat întreaga echipă este John Smith, patronul firmei de securitate, totodată și partenerul de afaceri al cunoscutului Florin Lazăr, patronul Enjoy Events, care s-a ocupat de organizarea concertului de anvergură al Andrei. Biletele au fost soldout și este considerat un succes pentru organizatorii care au în desfășurare mai multe astfel de evenimente peste hotare.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %