A fost inaugurat noul sediu al Judecătoriei Târgoviște

0
55
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu a inaugurat marți, noul sediu al Judecătoriei Târgoviște realizat de Compania Națională de Investiții cu suma de 17,6 milioane lei.

Noul sediu al Judecătoriei din Târgoviște are în dotare cinci săli de judecată, patru săli de ședință, cinci săli de deliberare și două săli de așteptare.

Noul sediu dispune și de o sală de audiere a martorilor sub acoperire, precum și o sală special destinată audierii minorilor.

”Azi am fost prezentă în „noua casă” a Judecătoriei Târgoviște. O investiție de 17,6 milioane de lei menită să deservească de astăzi atât profesioniștii dreptului, cât și justițiabilii. Investițiile în infrastructura sistemului judiciar sunt esențiale pentru calitatea actului de justiție. Noul sediu al Judecătoriei din Târgoviște oferă un spațiu impresionant: 5 săli de judecată, 4 săli de ședințe, 5 săli de deliberare, 2 săli de așteptare. Iar ce este cel mai important: o sală de audiere martor sub acoperire și o sală de audiere minori. Astfel, justiția este mai aproape de oameni. Și îmi doresc să văd săli de audiere pentru categoriile vulnerabile în cât mai multe instanțe din țară. Nu puteam veni în Dâmbovița fără să discut și cu colegii avocați de aici. M-am bucurat să aflu cât de implicați sunt în promovarea educației juridice. Proiectele desfășurate în baza protocolului, la care și Ministerul Justiției este parte, continuă cu succes în școlile dâmbovițene. Am discutat cu ei despre inițiativele legislative care vizează profesia de avocat. Și am subliniat că e nevoie de o lege nouă a profesiei de avocat. Sunt convinsă că vom reuși!”, a declarat Alina Gorghiu.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %