Ada și Tony au câștigat imunitatea mică la America Express

0
62
0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

Ieri seară, la America Express, cuplul Iulia Albu – Mike a triumfat la un joc de amuletă spectaculos, desfășurat la înălțime. Tot în ediția de aseară s-au bucurat de victorie Ada și Tony Galeș – ele au câștigat imunitatea a doua a etapei, care le pune la adăpost înaintea cursei pentru ultima șansă, din ediția reality show-ului de miercuri, de la 20:30.

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28 – 00:06, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 6.5 puncte de rating și o cotă de piață de 22.4%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 20%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 6.3 puncte de rating și 18.1% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 5.5 puncte de rating și 16% cotă de piață. În minutul de aur 21:48, emisiunea a fost urmărită de aproape 1,3 milioane de telespectatori.

După un joc de amuletă câștigat de Iulia Albu și Mike, echipele au pornit în cursa pentru cea de-a doua imunitate. Întrecerea i-a purtat pe concurenți prin misiuni creative, dar și prin probe extrem de solicitante fizic, echipele repetând planul de evacuare al unui oraș în caz de cutremur. La final, imunitatea mică a etapei a fost obținută de Ada și Tony Galeș.

          Așadar, mâine seară, de la 20:30, urmează un careu tensionat – concurenții așteaptă să afle care sunt echipele care au ajuns pe ultimele două locuri la Irina Fodor și care astfel vor pleca în cursa pentru ultima șansă. Nu în ultimul rând, urmează votul celei de-a treia echipe, când orice strategie poate fi dată peste cap. Seara nu va fi lipsită de surprize încă de la început – un anunț făcut de Irina va afecta clasamentul final al etapei înainte de cursa eliminatorie. În plus, momentul votului devine din ce în ce mai apăsător, pe măsură ce numărul echipelor strânse la careu scade.

Cine se va întrece pentru ultima șansă de a rămâne pe Drumul Soarelui și ce verdict va aduce cufărul deschis de Irina telespectatorii vor descoperi în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY mâine, de la 20:30.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %