Alexandra a cucerit cel de-al optulea sezon „Bravo, ai stil!”

0
47
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Cel de-al optulea sezon „Bravo, ai stil!”, show-ul fenomen de la Kanal D, prezentat de Ilinca Vandici, a ajuns la final, iar marea câștigătoare a serii este Alexandra. Cu un parcurs impresionant, charismatică și evoluând vizibil de la o ediție la alta, tânăra a convins publicul că merită coroana mult râvnită.

Alexandra a fost desemnată câștigătoarea celui de-al optulea sezon de public, întrunind 61,3 % din voturile exprimate prin SMS.  Confruntarea finală a fost între Alexandra și Maria, aceasta din urmă obținând un procent de 38,7%.

                 „Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc părinților mei, vă mulțumesc că mi-ați dat sansă să fiu participantă la acest concurs și să-mi îndeplinesc visul pe care îl aveam de când eram copil„, a declarat Alexandra copleșită de emoții.

          Finalistele celui de-al optulea sezon „Bravo, ai stil!”, Iris, Maria, Alexandra Andreea și Jasmine, au strălucit în fața juraților și a publicului și au făcut totul pentru a-și convinge susținătorii că merită marele premiu de 100.000 de lei, însă doar una dintre ele a cucerit publicul.

„Bravo, ai stil!” este unicul show de fashion din România care și-a răsfățat publicul cu spectacolul strălucitor al frumuseții, dar și cu cel al evoluției reale a fiecăreia dintre concurente. Membrii juriului, Raluca Bădulescu, Maurica Munteanu și Alexandru Abagiu s-au aflat în permanență alături de aceste tinere ambițioase şi talentate, devenind pentru ele adevărați mentori pe tot parcursul competiției.

S-a scris încă o pagină plină de intensitate a unui show cu totul special, care a generat comunități uriașe de fani, a creat generații de influenceri și vedete în industria de entertainment din România și, mai presus de orice, a adus strălucirea catwalk-ului în casele milioanelor de români.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %