Alexandru Cebotar și Adrian Pîrvu au câștigat primul lor titlu RTP la dublu masculin

0
28
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Alexandru Cebotar și Adrian Pîrvu au câștigat duminică, 23 iulie, turneul de dublu masculin, RTP 1000 OPEN CUP 2023, desfășurat la Club Sportiv Galaxy din București.

Alexandru Cebotar și Adrian Pirvu au reușit surpriza în turneul de dublu masculin, reușind să câștige în premieră primul lor titlu la dublu masculin în cadrul circuitului RTP. În primul meci au învins perechea formată din Marin Cucu și Bogdan Dinescu iar în semifinale au eliminat perechea formată din Constantin Bărcănescu și Eugen Andronic. În finală, Cebotar și Pîrvu s-au impus în două seturi, scor 4-2, 4-2, în fața perechii formate din Al Tawel Sabri Vlad și Sethetse Mats’oele. Noii campion RTP la dublu masculin au fost recompensați cu câte 130 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, câte 4 bataone de ciocolată de la Heidi și trofeele turneului, ce vor fi personaliate cu numele lor. Cebotar și Pîrvu sunt calificați la Turneul Campionilor RTP la dublu masculin.

Alexandru Cebotar bifează astfel al doilea titlu RTP la dulbu masculin, după primul câștigat în 16 iunie 2022 alături de Marin Cucu.

Al Tawel Sabri Vlad și Sethetse Mats’oele au jucat pentru prima dată împreună la RTP, duminică fiind și prima zi în care cei doi s-au cunoscut. Au reușit două victorii importante, iar în finală au cedat în fața lui Cebotar și Pirvu. Finaliștii au fost recompensați cu câte 100 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, 4 batoane de ciocolată de la heici și trofeele de finaliști ce vor avea gravat numele lor. Și finaliștii merg la Turneul Campionilor RTP la dublu masculin.

A fost cel de-al cincilea turneu RTP organizat la dublu masculin în anul 2023.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %