Anca Ţurcaşiu, în lacrimi la Te cunosc de undeva! Iată din ce motiv

0
145
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Anca Ţurcaşiu şi partenerul ei, Jean Gavril, au primit de la ruletă o transformare cu totul şi cu totul emoţionantă.

Cei doi se vor transforma în cea de-a treia ediţie a transforming show-ului de la Antena 1, difuzată în Sâmbăta Mare, de la 20:00, în Benone Sinulescu şi vor interpreta melodia  Prin pădure, pe cărare. În momentul în care au ajuns la primele antrenamente, pe Anca au copleşit-o emoţiile şi nu şi-a putut stăpâni lacrimilie.

„Mă emoționează foarte tare să fac asta, pentru că l-am îndrăgit mult și am avut o relație de prietenie foarte frumoasă, aşa că îmi este greu. E foarte greu când te desparți de niște oameni pe care i-ai iubit!”, a dezvăluit Anca Ţurcaşiu, la antremanentele pentru cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!. La rândul lui, Jean a mărturisit că pe lângă emoţiile interpretării, resimte din plin şi dificultatea piesei: „Cel mai greu din referința asta este să încerci să menții ritmul, care este unul foarte rapid“.

Cum s-au descurcat Anca şi Jean, dar şi colegii lor cu transformările din cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind show-ul sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.  Iar până atunci, îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a doua gală pentru Premiul de Popularitate, acordat în marea finală pe vot.a1.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %