Andreea Mantea ajunge weekend la Timișoara pentru castingul emisiunii „Casa iubirii”!

0
63
0 0
Read Time:57 Second

Daca ești în căutarea iubirii adevărate si vrei să îți găsești sufletul pereche și să trăiești o experiență unica, atunci avem o veste minunată! Andreea Mantea, îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Casa iubirii”, difuzată la Kanal D, ajunge în acest weekend la Timișoara pentru castingul celei mai așteptate emisiuni cu si despre dragoste din România.

Cu inima plină de bucurie și nerăbdare, Andreea Mantea va fi prezentă la Hotel Boavista, vineri și sâmbătă, in intervalul orar 10:00 – 20:00, pentru a-i cunoaște și a interacționa cu potențialii concurenți ai emisiunii „Casa iubirii”.

Este sansa ta de a te implica într-o experienta unica, prin care poți descoperi dragostea autentică. Dacă simți că viața ta are nevoie de o schimbare și ești pregătit să îți deschizi inima în fața întregii țări, atunci te astept la castingul pentru „Casa iubirii”. Ne vedem maine si sambata la Timisoara”, a spus Andreea Mantea.

Pentru mai multe informații despre castingul pentru emisiunea „Casa Iubirii” și cerințele de participare, puteți vizita website-ul oficial al Kanal D www.kanald.ro si retelele sociale ale emisiunii „Casa iubirii” – Instagram (casaiubirii.kanaldromania) si Facebook (casaiubirii.kanaldromania).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %