Andrei Braniște a devenit în premieră Campion RTP

0
14
0 0
Read Time:2 Minute, 20 Second

Andrei Braniște a câștigat turneul RTP 250 SILVER CUP, organizat duminică, 9 iunie 2024, la Elite Tenis Club din Pantelimon. În finală s-a impus în trei seturi, în fața lui Nicoară Talpeș.

Andrei Braniște a devenit Campion RTP încă de la prima sa participare la un turneu în cadrul circuitului Romanian Tenis Premium.  A reușit cinci victorii într-o zi, care i-au adus și primul trofeu RTP, după ce în finală s-a impus în fața lui Nicoară Talpeș. A câștigat primul set cu 4-2, apoi l-a cedat pe al doilea cu 1-4, dar s-a redresat în decisiv unde s-a impus cu 10-4, după ce a condus cu 7-0. Pentru primul său titlu la RTP, Andrei Braniște a fost recompensat cu 190 lei, 100 lei pentru Turneul Campionilor RTP 2024, dar și un voucher RTP în valoare de 60 lei. A primit și celebra cutie cu șosete oferită de Laboratorul de șosete, doar campionilor RTP. A mai fost recompensat și cu o sticlă de vin de la Crama Oprișor, o cutie cu batoae de ciocolată de la Heidi, 250 puncte RTP și trofeul de Campion RTP 250 ce va fi personalizat cu numele său de către Leonte Cupe și Trofee. Urmare a câștigării turneului RTP 250, Andrei Braniște avansează la nivel RTP 500. La ceremonia de premiere, fiul său i-a înmânat trofeul de campion RTP 250.

Nicoară Talpeș, debutant în cadrul circuitului RTP, a reușit să se califice în finală, după ce în primul tur l-a învins pe cel care l-a adus în circuit, Valentin Prutu, iar în optimi l-a eliminat pe favoritul doi, Bogdan Farcaș. În sferturi l-a învins pe Mihai Bone iar în semifinale s-a impus în fața lui Mihai Băjan. În finală, după ce a pierdut la limită, pe propriul serviciu, primul set, a apăsat pedala de acelerație în setul doi și l-a câștigat autoritar. Însă s-a grăbit în decisiv și a cedat inexplicabil finala. Pentru prima sa finală RTP jucată, Nicoară Talpeș a fost răsplătit cu 140 lei, un voucher RTP în valoare de 40 lei, 50 lei pentru RTP Finals. Dar și o sticlă de vin de la Crama Oprișor, o cutie cu batoane de ciocolată de la Heidi, 200 puncte RTP și trofeul de finalist RTP 250. Întrucât nivelul său este peste media RTP 250, Nicoară Talpeș a fost avansat la nivel RTP 500.

24 de jucători au participat duminică, 9 iunie 2024, la turneul RTP 250, iar patru dintre ei și-au făcut debutul în circuit: Mihai Băjan, Gabriel Mâță, Nicoară Talpeș și Andrei Braniște.

Toți cei 24 jucători participanți la Turneul RTP 250 SILVER CUP, au primit la fiecare meci jucat, batoane de ciocolată premium de la sponsorul oficial RTP, compania Heidi Chocolate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %