Anisia Gafton a câștigat reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, organizat de PRO TV

0
74
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Anisia Gafton a câștigat joi seară, prima ediție a reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, organizat de PRO TV.

După ce timp de trei luni s-a luptat cu cele mai mari fici ale ei, în cadrul finalei show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Anisia Gafton a fost desemnată câștigătoare și, prin urmare, Regina Junglei.

Trei luni a trebuit să înfrunte șerpi, tarantule sau gândaci. A mâncat preparate culinare greu de privit, mirosit sau gustat.

A locuit sub cerul liber, departe de casă, în mijlocul junglei, alături de alți oameni cu personalități diferite.

Joi seară însă, deși a avut concurență puternică – Giani Kiriță și Sali Levent – Anisia Gafton a fost aleasă de către public Regina Junglei.

„Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat!”,a spus ea după ce a câștigat.

Pentru a sărbători câștigarea acestui titlu, Anisia a postat pe contul ei de TikTok un clip amuzant, în care stă în picioare pe o barcă virtuală, în timp ce pe fundal se aude piesa lui Celine Dion ”My heart will go on”, de pe coloana sonoră a filmul ”Titanic”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %