Antena creează ce urmează: 7 zile cât 30 de ani la Antena 1

0
39
0 0
Read Time:4 Minute, 30 Second

La 30 de ani, Antena 1 nu face doar o aniversare, ci o săptămână – eveniment! Şapte zile cu cele mai iubite show-uri, în care, încă de la primele ore ale dimineţii şi până târziu în noapte, telespectatorii se vor putea delecta cu ediţii de sărbătoare ale emisiunilor lor preferate. La 30 de ani, Antena creează ce urmează!

Din 27 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 8.00 şi sâmbătă şi duminică, de la ora 9.00, după Observatorul dimineţii, gaşca matinalului Super Neatza cu Răzvan și Dani va da startul distracției, cu ediţii speciale de sărbătoare. Invitaţi de seamă din marea familie a vedetelor, împreună cu echipa Super Neatza vor fi creatori de poveşti, spectacol, emoţie, zâmbete şi aventură, în 7 zile speciale, de sărbătoare. Răzvan şi Irina Fodor, Mirela Retegan şi fiica ei, Maya împreună cu Gaşca Zurli, Marcel Pavel, Elwira şi Mihai Petre, Damian Drăghici şi soţia sa Cristina Stroe, Larisa Iordache, Bere Gratis, Proconsul, Voltaj, Zdob şi Zdub, Andreea Bălan şi Aurelian Temişan, Fly Project şi mulţi alţii vor fi invitaţii matinalului la zi de sărbătoare. Minivacanţa începe tot cu Super Neatza, echipa celebrează cei peste 800.000 de români care îşi serbează onomastica, iar de 1 decembrie, cei mai iscusiţi bucătari se vor întrece, în direct, în preparate tradiţionale. Sâmbătă, Cătălin Bordea, şi actorii de la Camera 609, Magda Catone, Doina Teodoru şi Maria Ţăpuşă, dar şi cei din serialul Lia – Soţia soţului meu, Ştefan Floroaica, Ioana Blaj şi Ana Bodea şi duminică, Alexia şi Aris Eram, alături de alţi invitaţi speciali, împreună cu echipa Super Neatza vor fi creatori de poveşti, spectacol, emoţie, zâmbete şI aventură, în 7 zile speciale, de sărbătoare.

În fiecare zi, Observator prezintă Săptămâna Românilor. Un maraton de sărbătoare, în care vor fi prezentate poveşti extraordinare de viaţă și telespectatorii vor cunoaşte românii care creează România de azi şi de mâine. Marcel Iureș, Gică Popescu, în premieră alături de familia lui, Delia, Ștefan Bănică, Mona Segall, Ruxandra Ion, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, Mihai Neșu, Charley Ottley, Maia Morgenstern, Vasile Ioana, Simona Gherghe, Cătălin Cârstoveanu, Nea Marin sunt doar o parte dintre românii care au acceptat invitația Observator de a-și deschide sufletele în fața camerelor de filmat.  De ziua națională, Parada militară se vede LIVE la Antena 1 într-o ediție specială Observator de 1 decembrie, prezentată de Olivia Păunescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru, de la 10.30. Din prima linie a teatrelor de operațiuni, jurnaliștii Sonia Simionov și Cristi Popovici, vor trece în prima linie a evenimentelor de la Arcul de Triumf. Românii creează România! Antena creează ce urmează!

Începând cu 29 noiembrie, de ziua Antenei 1, și până de Crăciun, prin campania Ajut eu!, poveștile învingătorilor care se ridică mai presus de obstacole și ale celor care au spus „Ajut eu!” ajung în casele telespectatorilor. În luna decembrie, poveștile din platforma ajuteu.ro se transformă în visuri împlinite, la Antena 1, oferindu-le românilor de pretutindeni posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor, Mireasa, aduce şi el o serie de ediţii speciale în săptămâna aniversară. Petrecerea de logodnă a celor patru cupluri care au avut cererile emoţionante în căsătorie în patru oraşe de poveste din Europa, la concursuri cu un premiu foarte râvnit, un flash mob spectaculos cu 30 de mirese, invitaţi speciali, interpretele de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu şi Steliana Sima, Pepe şi Andrei Ştefănescu, toate acestea se vor regăsi în ediţiile speciale Mireasa, zilnic, de ora 14.00, la Antena 1.

Filme de poveste se văd în săptămâna specială la Antena 1. Cele mai frumoase poveşti pentru întreaga familie, Vaiana, Frumoasa şi Bestia şi Regele Leu se văd miercuri, joi şi vineri, de la 16.45, la Antena 1, în vreme ce emoţia, bucuria, secretele şi dramele se trăiesc joi seara, de la 20.30, în cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu. Comedia se va trăi intens alături de cei patru protagonişti ai serialului Bravo, tată, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

America Express, show-ul preferat al românilor va fi difuzat în săptămâna de sărbătoare luni, marţi şi miercuri, dar şi vineri, de 1 decembrie, de la 20.30, la Antena 1 şi duminică, de la 21.00. Concurenții au trecut de jumătatea traseului – dar și de Mijlocul Lumii, locul din Ecuador unde s-au simțit din plin vibrațiile aventurii America Express. Acum, competiția devine din ce în ce mai aprigă – au rămas doar șase echipe pe Drumul Soarelui, iar în etapa a șasea, care se va desfășura în săptămâna ce urmează, misiunile devin tot mai grele, iar peisajele se schimbă dramatic: de la peste 4.000 de metri, perechile ajung la nivelul zero, pe plajele Oceanului Pacific. Pentru că aventura continuă din ce în ce mai intens!

Cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor, toate se vor regăsi sâmbătă seara, de la 20.00, în cea mai nouă ediţie iUmor, la Antena 1, în vreme ce Roxana Blenche şi Damian Drăghici îi vor invita pe telespectatori într-o călătorie gastronomică plină de savoare, prin toate regiunile ţării, în cea mai nouă ediţie Hello Chef, difuzată de la ora 13.30, la Antena 1.

De 30 de ani, Antena creează ce urmează!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %