Aqua Park TISA Spa Resort de la Băile Olănești – locul multi – premiat unde ne vom distra și în această vară

0
182
0 0
Read Time:4 Minute, 8 Second

Sezonul concediilor a început deja, iar lista destinațiilor de vacanță pentru acest an aduce în prim plan stațiunile balneo. România este pe primul loc în Europa în ceea ce priveşte resursele minerale şi naturale cu calităţi terapeutice, Băile Olănești fiind o destinație turistică balneară care și-a câștigat o popularitate semnificativă datorită tratamentele curative oferite, iar în ultima perioadă, datorită varietății activităților disponibile în stațiune.

Anul 2023 se apropie ca și cifră de afaceri în sectorul balnear de 2019, înregistrându-se creșteri constante în ultimii doi ani, conform datelor OPTBR. Orașul Băile Olănești se clasifică pe locul 2 ca număr de înnoptări dintre stațiunile din Județul Vâlcea, după Călimănești.

Aqua Park TISA Spa Resort este cea mai mare și mai completă Destinație Balneară din toată Regiunea Oltenia și printre primele 5 din România, datorită numeroaselor facilități și servicii pe care le pune la dispoziție: Aqua Park, Thermarium, Spa, Fitness, Bistro. De la deschiderea sa în 2016, a primit peste 300.000 de invitați, iar în 2024 se pregătește pentru deschiderea unui hotel de 4* legat de resort.

Aqua Park TISA Spa Resort – centru spa multiplu premiat

Efortul și dedicarea întregii echipe Aqua Park TISA Spa Resort, dar și a calității înalte a serviciilor oferite, au fost recunoscute de-a lungul tcasi impului prin câștigarea mai multor premii importante în industrie.

Cel mai recent premiu este reprezentat de titlul Best DAY SPA Spa & Wellness pentru toata familia – business privat: Aqua Park TISA Spa Resort” din Băile Olănești în cadrul Galei „Premiile SPA România 2023”.

În 2022, TISA Spa Resort a obținut 3 dintre marile premii din cadrul Galei de excelență în turism balnear și wellness al Romaniei 2022: Cel mai bun hotel de trei stele cu baza tratament balnear Hotel Tișa – Băile Olănești, Cel mai bun concept spa Aqua Park TISA Spa Resort, Cel mai bun program semnătură TISA Spa Resort.

Iar în 2021, primește Premiu TERMALIA, sub înaltul patronat al World Spa Organisation 2021 pentru Cel mai bun Spa de inspirație românească, în timp ce în cadrul Galei de premiere a Excelenței în Industria de Wellbeing din același an, TISA Resort câștigă premiul Best Traditional Spa 2021.

„Zona de Thermarium este spectaculoasă, posibil cea mai diversă din toată România, este compusă din: saună finlandeză, saună cu arome și infuzie uleiuri esențiale, saună cu infraroșu, salină, dușuri Vichy, fântână de gheață, găleată rusească, dușuri emoționale, ciubăr cu apă rece, baie turcească cu aburi, thepidarium, hammam, bănci de piatră încălzite, cameră jacuzzi, terasă, vitamin bar. Aici, oferim gratuit activități de sănătate, cum ar fi Aufguss în sauna finlandeză, Scrub în baia de aburi, inhalări de sare și exerciții de meditație în saună cu sare”, punctează Ioana Gogu, Manager general al grupului TISA.

Spa-ul este unic în lume, deoarece s-a colaborat îndeaproape cu specialiști spa pentru implementarea conceptului de spa românesc, integrând fitoterapia locală în cultura balneară. Masajele, terapiile și ritualurile au nume unice, inspirate din cultura și mitologia românească: Tinerete fără bătrânețe, Coloana Infinitului, Ritualul Reginei Maria, iar produsele folosite sunt bio și locale.

Aqua Park TISA Spa Resort – o locație pentru toată familia

„Oferind servicii complete de wellness și relaxare, Aqua Park TISA Spa Resort devine cea mai importantă destinație balneară din zonă și una dintre cele mai mari și populare din România. Suprafața centrului este de peste 4.000 mp, pe 3 etaje. Centrul spa este destinația ideală pentru familii, deoarece fiecare membru găsește câte o activitate pe gustul său. În plin sezon, este disponibil și serviciul de grădiniță, unde copiii pot fi lăsați să se joace 1-2 ore pe măsură ce părinții aleg să meargă la masaj sau la Thermarium”, afirmă Iulian Andrei Gogu, manager al Aqua Park TISA Spa Resort.

Centrul dispune de numeroase piscine (interioare și exterioare), hidromasaj, tobogane multiple. Clienții se pot relaxa cu hammam, baie de aburi și trei tipuri de saune, salină, alee Kneipp, dușuri emoționale, zona de relaxare cu paturi termale, dar și cu masaje, împachetări, tratamente diverse, băi nămol/speciale, un meniu semnătură cu peste 20 de tipuri de terapii. În plus, sunt disponibile lecții de înot pentru copii și adulți. Copiii pot înota în siguranță în cele 3 piscine speciale pentru ei. Pe lângă serviciile avute, zona oferă un peisaj natural uimitor și este ideală pentru plimbări în natură, drumeții, activități de yoga.

„Suntem susținători ai energiei verzi și am implementat fiecare idee nouă și durabilă care ar putea ajuta mediul înconjurător. Așadar, avem la spa – 2 centrale de cogenerare (tendință ecologică), panouri solare pentru încălzirea apei și am început implementarea panourilor solare pentru energie electrică și adăugarea unei stații de reîncărcare a veciculelor electrice”, adaugă Dan Silviu Rebenciuc, proprietarul grupului TISA.

Cu servicii complete de wellness adresate întregii familii, o listă impresionantă de premii câștigate și poziționat într-un loc înconjurat de puterea vindecătoare a naturii, Aqua Park TISA Spa Resort poate fi considerat de departe una dintre destinațiile ideale de vacanță în această vară! Mai multe informații pe www.tisa.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %