Arme născute din foc, Sezonul 9, din 12 august la HISTORY Channel

0
40
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

În acest show exploziv, cei mai buni armurieri se întrec în atelierul de fierărie pentru câștigarea premiului de 10.000 de dolari și a titlului suprem de campion “Arme Născute din Foc”.

Cei mai buni armurieri din SUA, care se întrec în construirea unor arme puternice și rezistente, de la securi vikinge la săbii de samurai și pumnale indiene. Jurizată de experți renumiți în toată lumea, competiția este o incursiune în istoria armelor, desfășurată sub constrângerea timpului și cu un final exploziv.

Acest show transformă rigurozitatea, măiestria și entuziasmul construirii de noi arme într-o competiție contra-cronometru a inteligenței, inventivității și iscusinței. În fiecare episod, patru noi concurenți încearcă să dovedească faptul că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva. Cei patru trebuie să treacă printr-o serie de probe eliminatorii, în care vor folosi exclusiv uneltele puse la dispoziție de organizatori. Doar doi ajung în finala săptămânală, unde sunt provocați să reproducă o armă legendară.

În acest sezon, patru fierari vor trebui să creeze un cuțit din fiarele unui vehicul distrus. După o rundă intensă de teste, doi fierari supraviețuitori se vor întoarce la forjele lor de origine pentru a recrea două dintre cele mai unice arme din istorie – un set pumnale indiene „katar” curbate. Concurenții se vor confrunta cu ceva probleme atunci când atelierul va suferi o pană de curent. Fără unelte electrice sau lumini, fierarii trebuie să se bazeze pe munca manuală și pe lanterne pentru a-și forja lamele.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %