Bianca Icalaș îți spune cum poți scăpa de tatuajele nedorite, cu ajutorul Tehnicii Magnetic Tattoo Removal

0
111
1 0
Read Time:6 Minute, 6 Second

În urma unui trend foarte popular în urmă cu mai bine de 15 ani, o mulțime de femei s-au ales cu tatuaje cosmetice (sprâncene, buze, pleoape) care nu se mai potrivesc cu chipul lor, care și-au schimbat culoare în timp sau care au fost prost făcute.

Dar cum tehnologia a avansat în timp, există acum metode pentru a îndepărtata atât tatuajele cosmetice cât și pe cele corporale care acum nu mai sunt dorite. Zicala că tatuajul este pe piele pentru o viață nu mai este deloc valabilă acum. Am stat de vorbă cu Bianca Icalaș pentru a afla mai multe despre metoda inovatoare de îndepărtare magnetică a tatuajelor, despre care se spune că este o procedură fără durere și cu rezultate garantate.

Povestește-ne puțin despre tine, cine este femeia din spatele business-ului de îndepărtare magnetică a tatuajelor ?

Îmi este tare greu să mă descriu pe mine, cea din spatele business-ului, în condițiile în care ceea ce fac profesional m-a format foarte mult și în plan personal.

Sunt o femeie ambițioasă, orientată mereu către evoluția personală și profesională, pasionată de frumos în toate formele sale. O femeie cu visuri mari și multă forță de muncă, care pune pasiune în tot ceea ce face și își dorește să fie cea mai bună în tot ceea ce face.

Chiar dacă am terminat Facultatea de Științe Economice, pasiunea pentru frumos este cea care m-a făcut să îmi îndrept pașii către farmacie și apoi cosmetică. Am început în 2012 cursuri de formare profesională și am învățat tot ce se putea învăța la acel moment în domeniu. Am profesat 5 ani de zile în diferite locuri și am continuat să învăț și să mă specializez, așa am ajuns să urmez cursurile de dermo-pigmentare și apoi pe cele de îndepărtare a tatuajelor prin metoda magnetică. De acolo până la a dezvolta un business de succes care a ajutat mii de femei nu a mai fost decât un pas.

Ești pasionată de cosmetică și frumusețe. De unde vine această pasiune și cum ai reușit să faci tranziția și să îți transformi pasiunea într-un business?

Este o pasiune pe care o am de când mă știu. Am avut mereu o înclinație către tot ce presupune industria frumuseții. Doar că pasiunea mea a fost orientată către ramura științifică a frumuseții.

Tranziția a fost una foarte ușoară. Am înțeles că era o nevoie acută pe piață nu doar de îndepărtarea tatuajelor printr-o metodă nedureroasă, sigură și eficientă dar și de servicii de dermo-pigmentare de calitate superioară. Cum eu am descoperit o soluție pentru prima nevoie și puteam livra servicii pentru a o acoperi pe a doua, a fost simplu să încep un business care să rezolve o problema reală.

Cât este de greu să ai un business în domeniul frumuseții în România? Faptul că ești femeie antreprenor a avut un cuvânt de spus? Face asta ca lucrurile să fie mai ușoare sau mai grele?

Nu este ușor, mai ales în acest domeniu. România este o țară în care domeniul frumuseții este plin de profesioniști, de echipamente și de tratamente la un nivel ridicat. De aceea trebuie să fii extraordinar de bun în ceea ce faci pentru a te face remarcat. În plus, ai nevoie de o echipă bună care să te sprijine și un manager care știe ce trebuie făcut și nu îi este frică să ia uneori decizii grele.

Pentru mine personal, faptul că sunt femeie antreprenor nu m-a încurcat cu nimic, mai ales că eu sunt un specialist în domeniul beauty și nu doar un antreprenor. Dacă îți place ceea ce faci și știi unde vrei să ajungi, contează mai puțin sexul pe care îl ai și bețe în roate pe care unii sau alții încearcă să ți le bage.

Povestește-ne despre metoda magnetică de îndepărtare a tatuajelor și care sunt diferențele dintre această metodă și metoda de îndepărtare cu laser?

Tehnica Magnetic Tattoo Removal Linda Paradis este cea mai eficientă și mai sigură tehnică în acest moment pentru îndepărtarea tatuajelor. În urma folosirii soluției E-DERMIS, pielea nu este afectată, nu rămân cicatrici și, cel mai important, nu este afectată sînătatea clientelor în niciun fel deoarece, prin această metodă, metalele grele sunt extrase la suprafață și nu împrăștiate în sânge. Produsele folosite pot fi aplicate pe toate tipurile de piele, fără efecte secundare, cicatrizări iar rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință.

Pe de altă parte, laserul nu extrage pigmentul din piele ci sparge molecula de cerneală și o împrăștie în organism pentru a fi îndepărtată, cu efecte negative asupra sănătății. Această procedură lezează pielea și poate lăsa în urmă cicatrici și chiar distruge foliculul de păr în cazul sprâncenelor.

Cum ai auzit despre această metodă și care au fost pașii de specializare urmați pentru a o putea aduce în România?

M-am documentat foarte mult în căutarea unei metode în primul rând sigure pentru sănătate, o metodă care să fie acreditată și aprobată la nivel internațional. După ce am descoperit Tehnica Magnetic Tattoo Removal am urmat cursurile necesare pentru a o putea aplica și am urmat toți pașii necesari pentru a ne certifica. În acest moment, suntem singurii din Europa certificați pentru îndepărtarea magnetică a tatuajelor corporale.

Cât este de necesară o astfel de procedură de îndepărtare a tatuajelor pe piața din România?

Foarte necesară! Sunt foarte multe femei care apelează la îndepărtarea tatuajelor cosmetice, sprâncene, pleoape, pentru că tatuajele au culori dubioase sau pentru că arată urât. Tehnica Magnetic Tattoo Removal este singura metodă non-invazivă de îndepărtare a tatuajelor și singura care extrage pigmentul din piele fără a afecta sănătatea pacientei în niciun fel.

Ai avut cliente care au încercat îndepărtarea tatuajelor cu laser și abia după au venit la tine? Care este feedback-ul lor și care sunt rezultatele obținute?

Sunt multe cliente care au ajuns la noi după multe ședințe dureroase de îndepărtare a tatuajelor cu ajutorul laserului, unele dintre ele au venit chiar cu cicatrici cheloide în urma acestor ședințe. După îndepărtarea magnetică pigmentul a fost eliminat iar pacienta a scăpat și de cicatrice, soluția E-Dermis având și efect de regenerare asupra cicatricilor.

De câte ședințe este nevoie pentru îndepărtarea unui tatuaj prin metoda magnetică? Este îndepărtat definitiv sau rămân în urmă semne, cicatrici?

Este greu de estimat numărul exact de ședințe pentru a îndepărta în totalitate un tatuaj, depinde foarte mult de adâncimea la care pigmentul a fost implantat, de calitatea și vechimea acestuia dar și de țesutul pielii. Un tatuaj corporal mai mare și mai vechi va avea nevoie de mai multe ședințe de îndepărtare decât un tatuaj mic făcut în urmă cu un an. Însă, ce vă pot spune cu siguranță este faptul se văd rezultate imediat, chiar de la prima ședință.

Dacă ai putea oferi un sfat tuturor femeilor care au un tatuaj pe care nu îl mai doresc, cosmetic sau corporal, care ar fi acest sfat?

Să se documenteze temeinic înainte de a alege ce fel de îndepărtare aleg și unde decid să facă asta. Uneori, efectele pot fi dezastroase dacă nu alegi un profesionist care are habar sau dacă alegi o metodă nepotrivită.

Indiferent de motivul pentru care cineva decide să renunțe la un tatuaj, cu ajutorul Tehnicii Magnetic Tattoo Removal poate face asta într-un timp scurt și fără durere.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %