Binance lanseaza noile perechi de tranzacționare EGLD/RON și USDT/RON

0
47
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Binance, cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume ca volum, își continuă strategia de extindere a opțiunilor de tranzacționare în moneda românească și lanseaza noile perechi EGLD/RON și USDT/RON.

„Noile perechi de tranzacționare locală fiat aduc multiple beneficii, inclusiv o mai mare accesibilitate și incluziune, comisioane de tranzacție reduse și o modalitate mai ușoară de a investi în criptomonede. Cu perechile de tranzacționare locale fiat, utilizatorii pot cumpăra sau tranzacționa în mod convenabil și sigur criptomonede folosind conturile bancare sau sistemele de plată deja existente”, declară Ilie Pușcaș, Country Manager, Binance.

Noile perechi de tranzacționare vor reduce și mai mult barierele care împiedicau anterior utilizatorii să investească în criptomonede. Noua decizie le va permite clienţilor din România, dar și celor din alte regiuni, să folosească direct moneda RON pentru a tranzacţiona EGLD și USDT.

În decembrie 2022, Binance adăuga și perechea de tranzacționare fiat BUSD/RON în România. Astfel, Binance permitea, pentru doar a doua oară în Europa, tranzacțiile în moneda locală a unei țări.

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %