Binance lansează rețeaua socială Binance Square, o evoluție a Binance Feed ce include conținut generat de utilizatori

0
62
0 0
Read Time:2 Minute, 45 Second

Binance, cel mai important ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede din lume, anunță astăzi că produsul său Binance Feed devine rețeaua socială Binance Square. Decizia vine ca urmare a evoluției platformei de la un simplu agregator de conținut la o platformă socială vibrantă, ce se axează pe conținutul generat de utilizatori, ca element cheie.

Odată cu funcția de conținut generat de utilizatori, adăugată recent, membrii Binance din cele mai multe piețe pot, de acum, să creeze propriul conținut și să participe activ la discuțiile comunității pe platformă.

În plus, Binance Square a introdus recent și funcții unice de monetizare, de care se pot bucura atât utilizatorii, cât și creatorii. Există o opțiune de tip pentru a recompensa creatorii pentru contribuțiile lor de conținut, stimulente pentru utilizatori prin intermediul cutiilor criptografice, precum și un program de comision de afiliere. Mai multe funcții de monetizare și îmbunătățiri ale produselor sunt planificate pentru lansare în viitorul apropiat, deoarece Binance Square se angajează să construiască o platformă socială robustă, orientată spre viitor.

Changpeng Zhao (CZ), CEO și fondator al Binance, a declarat: „Binance Square înseamnă construirea unei platforme sociale orientate către comunitate, iar anunțul de astăzi este un pas în direcția bună. Am construit o platformă accesibilă și incluzivă pentru partajarea de cunoștințe în spațiul Web3 și cripto, și suntem entuziasmați să avem mai mulți oameni alături de noi. Mulți dintre noi, inclusiv eu, suntem deja pe platformă, pentru a ne angaja în unele dintre cele mai importante discuții din Web3”.

Binance Square găzduiește subiecte de tendință din ecosistemul cripto și Web3, cu peste 30.000 de hashtag-uri folosite până în prezent. De asemenea, a acumulat peste 10 milioane de utilizatori activi, lunar, pe versiunile sale web și în aplicație, în decurs de un an.

Liderii de opinie, organizațiile media, influencer-ii, proiectele, dezvoltatorii și alți entuziaști ai criptomonedei se pot reuni pe Binance Square pentru a se angaja în mod semnificativ în cele mai recente știri, tendințe și probleme. Există peste 170 de parteneri media, 11.500 de lideri de opinie cheie și 90 de proiecte pe platformă începând cu 30 septembrie 2023, urmând să se alăture și mai multe voci, după această extindere.

„Am crezut întotdeauna că tehnologia blockchain poate ajuta la îmbunătățirea platformelor sociale. Binance Square este un exemplu timpuriu, dar promițător, al acestui lucru. Acesta este doar începutul a ceea ce pot aduce platformele sociale bazate pe blockchain oamenilor și creatorilor, și se poate face mai mult pentru a găsi soluții la probleme precum spam-ul, fraudele și autentificarea. Scopul nostru la Binance este să continuăm să inovăm și să găsim modalități semnificative de a aduce la viață mai multe cazuri de utilizare benefice pentru blockchain și cripto”, a adăugat CZ.

Despre Binance

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com/ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %