Binance lansează Tax Assistant în România, pentru a ușura raportarea fiscală a utilizatorilor

0
78
0 0
Read Time:2 Minute, 4 Second

Astăzi, Binance lansează Binance Tax în România, instrument gratuit care permite utilizatorilor să acceseze cu ușurință detaliile activității lor de tranzacționare cu criptomonede și să descarce un raport care arată rezumatul câștigurilor sau pierderilor realizate. Acest raport este menit să ajute utilizatorii la pregătirea și depunerea rapoartelor lor fiscale.

Binance Tax este un produs global al companiei care a fost conceput în hub-ul tehnologic Binance din Iași, deschis în luna septembrie 2022. Scopul produsului este de a-i ajuta pe clienții Binance să-și pregătească și să depună raportările fiscale. Utilizatorii pot accesa o detaliere a activității de tranzacționare conectându-se la https://www.binance.com/en/tax prin contul lor Binance. Odată conectați, aceștia pot vedea un istoric al tranzacțiilor lor, câștigurile de capital și veniturile rezultate din activitatea lor prin Binance. Utilizatorii pot descărca apoi aceste informații sub forma raportului lor de câștiguri de capital, raportului de câștiguri de venit sau raportului de tranzacționare.

„Ne uităm mereu la modul în care putem construi produse pentru a ușura viața clienților noștri, și asta înseamnă, adesea, să ascultăm și să reacționăm direct la feedback-ul lor”, a declarat Ilie Pușcas, Country Manager, Binance România. „Am înțeles că utilizatorii noștri doresc o modalitate mai ușoară de a vizualiza și înțelege taxele și impozitele datorate, așa că suntem încântați să aducem comunității noastre acest nou instrument fiscal gratuit, ce debutează în România”.

În urma pilotului inițial derulat în Franța, Binance extinde instrumentul de asistență cu taxele la o serie de alte piețe globale din întreaga lume. Funcționalitatea se află în primele etape de dezvoltare și își propune să ofere o mai bună înțelegere a tranzacțiilor din platforma Binance, în scopul achitării obligațiilor fiscale. Versiunea actuală nu se integrează cu alte platforme sau portofele, dar există planuri de dezvoltare a acestui lucru, analizând ce integrări și îmbunătățiri viitoare ar fi benefice pentru acest produs.

Mai multe informații despre noua funcționalitate sunt disponibile aici.

###

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %