Binance Research prezintă evoluția pieței cripto din octombrie: creștere a capitalizării totale cu 19%

0
41
0 0
Read Time:2 Minute, 4 Second

Binance Research prezintă evoluția pieței cripto din luna octombrie, iar principalele concluzii sunt că segmentul beneficiază de a doua creștere a volumului total al capitalizării din 2023, de 19%, în timp ce principalii câștigători sunt SOL, LINK și BTC.

Piața cripto, stimulată de optimismul din jurul ETF-urilor spot Bitcoin, a înregistrat o creștere impresionantă de 19% a capitalizării totale, marcând a doua cea mai mare creștere lunară din 2023. Printre câștigătorii notabili s-au numărat SOL, LINK și BTC, care au încheiat luna cu majorări de 78%, 45% și, respectiv, 28%.

Dominanța Bitcoin a atins un maxim al ultimilor doi ani și jumătate în octombrie, cu 53,47%, deoarece optimismul din spatele schimburilor spot ETF a generat o creștere a Bitcoin. Numai în octombrie, prețurile Bitcoin au crescut cu 28%.

După doi ani de dezvoltare, Scroll a fost lansat, marcându-și locul pe lista tot mai mare de zkEVM-uri din acest an. Deși a atras deja peste 26,6 milioane de dolari în valoare totală blocată (TVL) și 43.000 de utilizatori, Scroll este încă în fașă, cu loc semnificativ pentru a se apropia de reperele de miliarde de dolari stabilite de unele dintre omoloagele sale Layer-2 (L2).

Noua taxă de interfață introdusă de Uniswap Lab a generat peste 647.000 de dolari colectați în cele două săptămâni de la lansare. Cota de piață a Uniswap a rămas relativ stabilă și este, încă, cel mai mare schimb descentralizat, ca volum de tranzacționare.

Maker, protocolul din spatele stablecoin-ului DAI, a înregistrat o creștere a veniturilor anualizate și a depășit maximele sale istorice de aproape 200 de milioane de dolari. Un factor important al creșterii veniturilor a fost disponibilitatea lui Maker de a integra active din lumea reală (RWA) ca garanție pentru DAI. Mai exact, veniturile anualizate din RWA au crescut cu 455% din octombrie 2022 și reprezintă acum majoritatea (66%) veniturilor anualizate totale ale lui Maker.

Despre Binance

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com/ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %