Binance Research prezintă evoluția pieței cripto din septembrie: a 18-a lună consecutivă de declin pentru stablecoins

0
24
0 0
Read Time:2 Minute, 2 Second

Binance Research prezintă evoluția pieței cripto din luna septembrie, iar principalele concluzii sunt că segmentul a rămas neperturbat, în timp ce nivelul total al capitalizării a cunoscut fluctuații neglijabile.

Evenimente precum anunțul de lichidare a activelor FTX și întâlnirea FOMC au perturbat pentru scurt timp calmul general, dar piața a absorbit rapid șocurile și și-a recăpătat stabilitatea. Integrarea de către Telegram a portofelului TON, care a alimentat o creștere notabilă a valorii monedei TON, a fost punctul culminant al lunii.

Septembrie a marcat cea de-a 18-a lună consecutivă de scădere a capitalizării de piață a monedelor stabile (stablecoin), iar estimarea a atins un nou minim de 123,8 miliarde USD, un nivel nemaivăzut din septembrie 2021. USDT și DAI au inversat tendința, deoarece ambele monede stabile au înregistrat creșteri ușoare ale capitalizării pieței, în ciuda mediului plin de provocări.

Adoptarea Account Abstraction („AA”) este în creștere, cu peste 2,3 milioane de tranzacții de succes ale contului inteligent ERC-4377 în peste 870.000 de conturi AA unice. Ethereum Layer-2s („L2s”) a fost esențial pentru creștere, majoritatea tranzacțiilor având loc pe Polygon, Optimism și Arbitrum.

Uniswap își consolidează locul de vârf în ETH în ultimele 30 de zile. L2-urile au cunoscut, de asemenea, o activitate semnificativă, datorită interesului reînnoit pentru spațiu, reafirmând rolul din ce în ce mai important în creșterea scalabilității blockchain. Volumul tranzacțiilor 30D pe rețeaua principală zkSync Era a depășit 30,58 milioane, depășind Ethereum. Arbitrum are, de asemenea, o tracțiune sănătoasă în utilizare și acest lucru poate fi atribuit relansării campaniei Arbitrum Odyssey.

Compoziția pieței DeFi a trecut prin schimbări notabile în septembrie, ApolloX devenind un jucător important după ce a prezentat o creștere lunară de peste 450% a cotei de piață a volumului de tranzacționare. Această dezvoltare evidențiază un peisaj în schimbare în care ApolloX, printre altele, contestă dominația protocoalelor dYdX și GMX.

Despre Binance

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com/ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %