Bogdan Ioan a lansat un nou single ”Do It Like Jackson”. În videoclip apare alături de soție și fiică – VIDEO

0
44
0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

Bogdan Ioan „did it like Jackson” pentru prima oară în 2018, când a uimit publicul cu prestația sa și a câștigat concursul de talente Vocea României.

Artistul a cucerit publicul instant cu vocea sa incredibilă, iar prima sa apariție în concurs, cover-ul piesei Earth Song de la Michael Jackson, a cumulat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent.

Momentul său a intrat în topul global The Voice Top 10 Acts, demonstrând că talentul său depășește granițele țării. Acum artistul vine cu un nou single, Do It Like Jackson, realizat în colaborare cu March and June. Videoclipul piesei este unul special pentru artist – pentru prima oară, Bogdan Ioan apare alături de soția sa, Roxana, și fiica lor, Nora Petra.

„După ultimele 3 piese în limba română, a venit timpul să lansez și o piesă în limba engleză, mai ales că din comunitatea mea online fac parte foarte mulți susținători din toate colțurile lumii. Do It Like Jackson are un vibe fresh, de vară, și îmi doresc ca ascultătorii să lase stresul și grijile deoparte și să se bucure de muzică și viață. Toată energia asta pozitivă, de la sound la coregrafie, e realizată în stilul lui Michael Jackson, iar piesa este un fel de tribut adus lui, mai ales că se apropie și data de 25 iunie, o zi tristă pentru fanii artistului, ziua în care a plecat dintre noi. Vreau să îi sărbătorim viața și tot ce a lăsat în urmă. Un alt motiv pentru care îmi sunt dragi piesa și clipul este acela că în videoclip apare și familia mea, soția și fetița noastră și a fost o experiență nouă și interesantă pentru mine. Cea mică s-a comportat exemplar, se pare că îi place zona asta artistică, s-a descurcat foarte bine din prima, nu au fost necesare mai multe duble. Sunt mândru de ea. A fost încântată de experiență, alerga peste tot când se filma, cânta și ea și dansa alături de mine. Cu siguranță Do It Like Jackson va avea un loc aparte în inima mea datorită acestui lucru. Este ca un tablou de familie transpus în clip.”, a declarat artistul.

Piesa este o colaborare cu March and June, compusă de Rozsdas Marius (Magic Juice), iar versurile au fost scrise de Andrada Popa, în timp ce regia videoclipului este semnată de către Rimenescu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %