Boris Becker sare în apărarea lui Simonei Halep: este un sportiv integru

0
96
0 0
Read Time:58 Second

Celebrul Boris Becker, câștigător a șase Grand Slam-uri, sare în apărarea Simonei Halep, spunând că Halep nu s-a dopat intenționat.

O cunosc pe Simona, cred că este un sportiv integru. Pot spune doar lucruri pozitive despre ea. Este o adevărată catastrofă pentru Simona. Sper să își păstreze cumpătul. Poate totul se va termina cu bine”, a declarat Boris Becker.

Neamțul susține că există un dublu standard în ceea ce privește controalele din tenis.Boris Becker a dmite existența dopajului, dar spune că există jucători privilegiați, pe care sistemul îi ajută să se ferească de controale.

 „Jucătorii din anumite țări sunt anunțați când urmează controlul doping. Nu există niciun argument care să nege existența dopingului în tenis. Este un sport solitar, un om contra altuia, cu premii imense. E fascinant și foarte solicitant din punct de vedere fizic. Problema este alta. Am auzit că sunt aplicate standarde diferite. Jucătorii din anumite țări sunt informați când urmează un test doping. E un secret, dar unul știut de toată lumea…. există dublă standard. Bineînțeles că asta nu poate funcționa în continuare. Există mai multe oi negre decât știm noi”, a spus Boris Becker, potrivit Eurosport.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %