Bucurie fără margini aseară, la Roata Norocului de la Kanal D pentru o tânără din Ploiești

0
101
0 0
Read Time:57 Second

Editia de aseară a emisiunii „Roata Norocului” a fost plină de adrenalină, iar Bursucu și Ana-Maria Barnoschi sunt fericiți că norocul a adus bucurie fără margini și de această dată! Emoțiile au fost uriașe pentru o tânără studentă din Ploiești, iar premiul obținut este pe măsura acestora – un autoturism!

Cristina Gabriela Smarandache, în vârstă de 24 de ani, din Ploiești a fost desemnată câștigătoarea marelui premiu al serii – o mașină! Eforturile ei și perseverența au fost răsplătite într-un mod absolut uimitor, in momentul in care a oferit solutia corectă a puzzle-ului!

„Parcă îmi stă bine!”, au fost cuvintele marcate de emoție copleşitoare, pe care le-a rostit tânăra câștigătoare, în momentul în care a urcat în autoturismul câștigat aseară la „Roata Norocului”.

„Roata Norocului”, emisiunea de succes prezentată de Bursucu si de Ana-Maria Barnoschi, si difuzată în fiecare duminică, de la ora 20:00, la  Kanal D, continuă să ofere oportunități extraordinare pentru concurenti și spectacol total telespectatorilor săi.

Odată cu victoria Cristinei Gabriela Smarandache, s-a demonstrat, încă o dată, că Norocul poate suprinde mereu pe cei care participă în cel mai iubit game show, „Roata Norocului”!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %