Buletinul ar putea fi eliberat pe loc dacă proiectul de lege inițiat de Noua Românie va fi adoptat – VIDEO

0
122
0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Buletinul ar putea fi eliberat pe loc. Românii nu vor mai sta la cozi interminabile și nici nu vor mai fi nevoiți să facă două drumuri pentru actul de identitate.

Potrivit proiectului de lege inițiat de Noua Românie, cartea de identitate se va elibera pe loc, fiecărui cetăţean, fără să mai fie nevoie să revină peste 14 zile pentru a-şi ridica noul act de identitate.

Românii vor putea merge la orice oficiu de Evidenţă a Populaţiei, indiferent de domiciliu, pentru a solicita schimbarea actului de identiate.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, baza de date va fi interconectată astfel încât să se poată verifica cu uşurinţă datele din orice localitate.

Iar dacă actele necesare schimbării buletinului, sunt complete, operatorul de la Evidenţa Populaţiei îi eliberează noul act de identiate, pe loc, în maxim 15 minute de la efectuarea fotografiei.

În plus, persoanele care nu doresc să meargă fizic la un birou de Evidenţă a Populaţiei, poate să îşi trimită toate actele pe site-ul instituţiei, unde va exista un sistem securizat de transmitere de date şi fotografie, iar noul act de identitate i se livrează acasă în decurs de trei zile.

La fel se va proceda şi cu eliberarea permisului de conducere, fie pe loc, fie prin sistem online, în decurs de trei zile.

Noua Românie a fost înființat în data de 17 iunie 2015, când Tribunalul Bucureşti a decis înfiinţarea PNR, primul partid din România creat de la zero, de către Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu.

În prezent, PNR are 50 de Organizații Locale iar până azi, peste 50,000 de români au trimis cerere de înscriere în Noua Românie.

Vino şi tu alături de Noua Românie dacă doreşti să devii noul lider al ţării. Să participi în alegeri şi să poţi să ai atribuţii legale pentru a produce schimbare în ţară.

Înscrie-te în PNR accesând acest link: https://partidulnouaromanie.ro/social/signup

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %