Bursucu, Ana-Maria Barnoschi si secretul bucuriei inepuizabile

0
56
0 0
Read Time:2 Minute, 21 Second

Cu o energie inepuizabilă, umor și abilitatea de a aduce bucurie în inimile telespectatorilor, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi se remarcă drept unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori TV din România.

Emisiunea „Roata Norocului,” difuzată în fiecare duminică, la 20:00, la Kanal D, ii aduce pe cei doi în casele telespectatorilor si, odata cu ei, o bucurie ‘contagioasa’. Cei doi spun despre ei insisi ca si-au pastrat intacta capacitatea de a se bucura exact ca in copilarie si nu este de mirare ca se fac atat de iubiti de publicul larg.

Bursucu (Adrian Cristea) a fost un copil obișnuit, dar cu visuri uriase și o energie debordantă. Încă e mic, părinții săi l-au încurajat să exploreze diverse domenii; a început să cânte și să studieze pianul, activități care l-au captivat și i-au oferit o direcție creativă în viață. Talentul său pentru divertisment și dragostea pentru muzică și artă au fost cultivate în acei ani frumoși.

„Eu am fost un copil ca toți ceilalți, am fost și cuminte, dar făceam și nazdrăvanii. Am muncit de mic. Părinții m-au dus la <Palatul Copiilor> unde cântam, făceam pian. Avem multe activități și nu aveam timp să fac multe prostii. Între timp, m-am maturizat, acum sunt la rândul meu tată, dar mi-am păstrat bucuria, veselia copilului de altădată și îmi place să rad și să le aduc zâmbetul pe chipul celor din jur. În Anays regăsesc bucuria de a cânta, de a dansa, de a recita poezii, de face teatru, de a fi artist „, spune Bursucu despre momentele din copilărie si cum se rasfrang acum asupra lui.

Ana-Maria Barnoschi a fost  si ea un copil cu pasiuni artistice. A iubit dansul încă de la o vârstă fragedă, iar acest lucru a contribuit la dezvoltarea personalității sale.

La maturitate sunt mai puțin ascultătoare, nu îmi place să mi se spună ce să fac, dar am păstrat timiditatea din copilărie. Acum încerc să mă bucur de fiecare moment, profit de tot ceea ce trăiesc, inclusiv în emisiune, și mă bucur de tot ceea ce mi se întâmplă. Dacă am fi serioși tot timpul, nu ne-am mai bucura de nimic. Viața nu trebuie luată de fiecare dată în serios; uneori e bine să ne mai și jucăm cu ea, asemenea unui copil„, spune Ana-Maria Barnoschi.

Pasiunile lor din copilărie și energia pozitivă i-au condus pe Bursucu și Ana-Maria Barnoschi în lumea televiziunii. Cei doi au reușit să aducă o combinație unică de talent și carismă în emisiunea „Roata Norocului.” Sunt recunoscuți pentru chimia uluitoare pe ecran, pentru momentele pline de umor și pentru abilitatea lor de a conecta cu publicul. Cei doi prezentatori pot fi urmariti in fiecare duminica, de la ora 20:00, in noul sezon al emisiunii „Roata Norocului”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %