Bursucu și Ana-Maria Barnoschi aduc spiritul brazilian într-o ediție de senzație a emisiunii „Roata Norocului” la Kanal D

0
13
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Duminică, de la ora 20:00, telespectatorii sunt invitați să se alăture lui Bursucu și Anei-Maria Barnoschi într-o călătorie virtuală captivantă, direct în inima Braziliei, într-o ediție specială a emisiunii „Roata Norocului”, difuzată la Kanal D.

Cu o tematică dedicată Braziliei, această ediție va fi plină de pasi de dans și atmosfera vibrantă a celebrului Carnaval de la Rio. Ana-Maria Barnoschi va străluci într-o vestimentație demnă de acest spectacol, aducând magia și culoarea Carnavalului de la Rio chiar în casele telespectatorilor.

Ritmuri de samba și muzică autentică braziliană vor fi aduse de band-ul emisiunii, Hot Play și talentata Iulia Dumitrache. Pe lângă aceasta, vor fi prezente și două invitate speciale care vor adăuga strălucire acestei editii – Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, două artiste de excepție care vor face senzație în timp ce învârt Roata Norocului în beneficiul unei familii aflate în nevoie.

Ediția de duminica „Roata Norocului” promite premii uriase, emoție, adrenalina, distracție garantată, pedepse uimitoare și surprize pe măsura așteptărilor. Este o seară în care telespectatorii vor fi transportați în atmosfera unică a Braziliei, fără a părăsi confortul propriilor locuințe.

Nu ratați duminica aceasta, de la ora 20:00, emisiunea „Roata Norocului”, la Kanal D. Va fi o experiență de neuitat plină de bucurie și distracție, în care telespectatorii vor fi martorii unei călătorii magice în inima Braziliei.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %