Cabron a dezvăluit secretele vieții de familie și începuturile rap-ului românesc, în exclusivitate la „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”

0
73
0 0
Read Time:2 Minute, 16 Second

Celebrul rapper Cabron, cunoscut și sub numele său real, Alexandru Minculescu, a făcut dezvăluiri emoționante într-un interviu inedit acordat matinalilor de la emisiunea „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”. Interviul a fost difuzat simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls, captivând audiența cu povestea sa de familie și cu amintiri despre începuturile rap-ului românesc.

Cabron, căsătorit din 2007, și-a dezvăluit povestea de dragoste care a început în liceu și care a rezistat timp de peste două decenii. Cei doi au fost binecuvântați cu un băiețel minunat, pe nume Nikolas. Rapper-ul a împărtășit în premieră secretul unei relații de lungă durată într-o lume plină de tentații.

Noi, rapperii, suntem mai stabili. Rapperii sunt mai familisti, mai seriosi. Si afara, daca te uiti, o sa vezi ca majoritatea rapperilor sunt cam de la inceput (n.r. – cu aceleasi partenere de viata), de exemplu Snoopy e cu nevasta-sa de la 16 ani. Nu ne incanta alte lucruri atat de mult. Exista tentatii… Si in momentul in care ai iesit din bloc e periculos„, a subliniat Cabron în timpul interviului.

            Cu o experiență de aproape 25 de ani în industria muzicală, Cabron și-a început cariera ca membru al trupei „Codu’ Penal” împreună cu Shobby. Artistul a rememorat alături de cei doi matinali de la „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat” începuturile sale și provocările cu care s-a confruntat în perioada în care internetul nu era atât de prezent in viata tuturor.

            „Eram niște pustani plini de entuziasm (…) La vremea aceea, muzica era mai complicată, nu aveam la dispoziție atâtea instrumente și tehnologii. Acum avem tot ceea ce ne trebuie. Atunci, trebuia să alergi după cineva cu o claviatură (…) Era o perioadă mai dificilă. Și era și mai dificil să îți faci muzica cunoscută oamenilor. Nu exista internet, nu exista nimic (…) Radiourile pirat făceau o treabă bună atunci (…) Nu prea aveai șanse să ajungi la radio în acea perioadă dacă nu aveai o casă de discuri, iar obținerea uneia era complicată (…) Noi toți staționam pe stradă, în timp ce acum rapperii stau în casă. Pe telefon sunt gangsteri, iar când ies din casă devin miei. Nu generalizez, nu se aplică tuturor, dar cam 95% sunt așa. Există și câțiva foarte talentați. Nici noi nu eram gangsteri. Dar eram o echipă, nu eram fraieri. În general, trăiam ceea ce cântam sau prietenii noștri trăiau povestile pe care le scriam. Îi observam și le transpuneam pe hârtie. Dar eram acolo pentru ei, eram parte din viața lor„, a povestit Cabron.

În această toamnă, artistul pregătește un proiect inedit, o serie de colaborări cu unele dintre cele mai talentate voci feminine din muzica românească, printre care Feli, Raluka, Nico și Andra.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %