Camera de gardă revine la Diva de Valentines Day

0
104
0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

Din 14 februarie, cea mai aglomerată secție de urgență din Chicago își deschide larg porțile, la DIVA. În fiecare zi de marți, de la ora 21:00, postul de televiziune a programat câte două episoade din cel mai nou sezon al serialului american despre medici „Camera de gardă” (2015-prezent). Această a opta serie a fost lansată în septembrie 2022 în SUA și are 12 episoade.

Să reintrăm, așadar, în lumea de la Centrul Medical Gaffney, din Chicago, cel mai aglomerat spital din oraș, unde medicii și asistentele salvează zilnic vieți! Împreună, echipa de la „Camera de gardă” va trece printr-o nouă serie de cazuri dificile și de probe de foc, în haosul spitalicesc care le marchează viața de zi cu zi.

Noile episoade îi readuc în lumina reflectoarelor pe eroii deja cunoscuți: Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss), care luptă constant pentru pacienții ajunși la Urgențe; Dr. Daniel Charles (Oliver Platt), psihiatrul spitalului; Dr. Ethan Choi (Brian Tee), care trece printr-o călătorie complicată de auto-descoperire; Maggie Lockwood (Marlyne Barrett), asistenta-șefă, care se confruntă cu probleme familiale mari; Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson), director executiv în cadrul spitalului, care se asigură că toți cei internați primesc constant îngrijiri de calitate și sunt tratați mereu cu compasiune.

3 lucruri de știut despre „Camera de gardă”:

  1. Toate episoadele din primul sezon al acestui serial dramatic au avut un singur cuvânt în titlu. Seria a doua a avut episoade al căror titlu a inclus două cuvinte și tot așa: în sezonul 8, fiecare titlu episodic este format din opt cuvinte!
  2. Actrița Patti Murin (Dr. Nina Shore, în serial) este căsătorită, din 2015, cu actorul Colin Donnell (Dr. Connor Rhodes, în serial). Cei doi au jucat împreună în piesa de teatru shakespeariană „Zadarnicele chinuri ale dragostei” (2014), au împreună o fetiță de 2 ani și acum Patti este însărcinată cu al doilea lor copil.
  3. Acesta este al treilea serial din franciza centrată pe diferitele servicii publice din orașul Chicago a creatorului Dick Wolf (celebru pentru franciza „Lege și ordine”), după „Pompierii din Chicago” (2012-prezent, al cărui sezon 4 va avea premiera pe 20 februarie, pe DIVA, de la ora 15:50, fiind apoi difuzat de luni până vineri) și „Chicago P.D.” (2014-prezent), dar înainte de „Chicago Justice” (2017).

În fiecare zi de marți, de la ora 21:00, urmărește la DIVA câte două episoade din cel mai nou sezon al serialului american despre medici „Camera de gardă”!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %