Cele mai frumoase pisici din lume se reunesc în România la SofistiCAT

0
91
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Ediția de toamnă a Salonul Felin Internațional SofistiCAT  va avea loc la Sala Palatului în zilele de 21-22 octombrie 2023.

Deschis în ambele zile, între orele 10-17, Salonul Felin Internațional SofistiCAT este o competiție multi-sistem unde peste 250 de pisici participante se vor întrece pentru un loc pe podium. În cadrul unei competiții multi-sistem pisicile participante la concurs vor fi evaluate conform standardelor principalelor sisteme de arbitraj: FIFe – cel mai răspândit la nivel european și TICA – sistemul american.

Pentru prima dată în cadrul Salonului Felin SofistiCAT, va fi prezent un superb exemplar de culoare neagră din rasa Oriental Shorthair, un tip de pisică cu o conformație spectaculoasă.

Zece arbitri internaționali vor evalua frumoasele exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx, Don Sphinx și Peterbald.

Pisicile de casă participă și ele la concurs în cadrul unei categorii special creată pentru acestea.

SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București este cel mai important eveniment felin din sud-estul Europei și unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit și mult așteptat de adulți, dar mai ales de copii.

Ca de fiecare dată, la Salonul Felin Internațional SofistiCAT, un loc special îl ocupă zona pisicilor pentru adopții, care așteaptă să-și găsească familii iubitoare.

Evenimentul este organizat de Asociația Felină SofistiCAT, Federația Națională Felinologică din România (FNFR) sub egida FIFe (Fedration Internationale Feline) și TICA (The International Cat Association)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %