CFR Marfă scoate la vânzare 5904 vagoane de marfa și 368 de locomotive

0
42
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

La doar trei zile de când a anunțat că a încasat 55 milioane de lei pe 45 de locomotive si 56 de vagoane, CFR Marfa anunta reluarea actiunii de valorificare a bunurilor excedentare aflate in executare silita de catre ANAF.

Ca urmare a incheierii primei etape de valorificare, finalizata cu achitarea bunurilor ofertate, CFR Marfa a publicat un nou anunt de vanzare a bunurilor aflate sub sechestru ANAF, conform art.248 din Codul de procedura fiscala.

Astfel sunt propuse pentru valorificare prin ‘intelegerea partilor”, dupa modelul „asa cum sunt, acolo unde sunt”, 5904 vagoane de marfa, respectiv 368 de locomotive.

Data limita de depunere a ofertelor este 12 octombrie 2023,  ora 12:00 .

Alte informatii necesare identificarii bunurilor si intocmirii ofertei se pot obtine de catre potentialii ofertanti/cumparatori ca urmare a transmiterii unei solicitari scrise la adresa de email: office.marfa@cfrmarfa.com.

Anuntul a fost facut public prin toate mijloacele specializate în vânzare/Internet, site-ul societăţii, www.cfrmarfa.com, inclusiv anunturi afisate la sediul SNTFM CFR Marfă şi la sediile secundare unde se află localizate bunurile respective.

SNTFM CFR Marfa SA este operatorul national de transport feroviar de marfa, care detine o cota de piata de 31,6% din piata transporturilor feroviare de marfa din Romania, la nivelul primului  trimestru al anului 2023, in crestere cu 2,3 % fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %