Chefi la cuțite și America Express revin cu sezoane noi în grila de toamnă de la Antena 1

0
31
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Toamna aceasta aduce la Antena 1 cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile! De la marile show-uri de prime-time la seriale cu povești cuceritoare și umor care smulge hohote de râs, Antena 1 prezintă cea mai bună toamnă din toate timpurile, care încununează 30 de ani de divertisment de calitate.

Se anunță o toamnă fierbinte, în care competiția gustului se va înteți într-un nou sezon Chefi la cuțite, în curând la Antena 1: cei trei maeștri ai gastronomiei, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își vor da întâlnire în sezonul 12 al show-ului culinar, pentru o întrecere memorabilă, cu elemente surpriză, invitați neașteptați și o bătălie aprigă pentru marele trofeu.

Tot în această toamnă, Antena 1 le dezvăluie telespectatorilor o o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții celui de-al șaselea sezon America Express, care pornesc pe Drumul Sorelui, pe un traseu spectaculos, ce îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina. Întreaga aventură plină de adrenalină urmează în curând, la Antena 1.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %