Cheloo, impresionat de un concurent italian la iUmor

0
60
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor.

Încă din primele momente, jurații au fost captivați de momentul savuros al lui Filippo Spreafico, care aduce un strop de Italia în platoul iUmor și care îi cucerește pe jurați cu momentul său.

„Ai un umor românesc, mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor, sunt fanul tău!”, i-a mărturisit Cheloo concurentului. „A făcut ceea ce nu vor să facă mulți stand-up-eri din România – a depășit niște bariere și a fost o totală plăcere să-l văd în seara asta”, a adăugat juratul.

Întregul moment, care a determinat-o pe Delia să declare că „a fost unul dintre momentele mele preferate din iUmor, din toate sezoanele de până acum, ești superb, ești minunat!” va putea fi urmărit sâmbătă seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo, dar şi de prezentare – Emi şi Cuza.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %