Cheloo, uimit de un număr de magie de la iUmor: ,,Detest magia, dar acest număr a fost extraordinar de bun!’’

0
24
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai neaşteptate numere de umor. Printre ei se numără și Arkadio Jose și Solange Kardinaly, care au venit pe scena iUmor, pentru a doua oară, cu un  număr senzațional de magie, care i-a fascinat pe cei patru jurați.

Arkadio și logodnica sa, renumită pentru cum reușește să schimbe zeci de rochii în doar câteva secunde, în momentele sale artistice, au captat atenția juraților încă din primele minute, cu numărul lor de magie, care l-a făcut pe Cheloo să declare că ,,în continuare, detest magia, dar acest număr a fost extraordinar de bun’’.

Arkadio Jose și Solange Kardinaly au primit aplauze din partea întregii săli, iar look-ul său masculin și frumusețea ei au fost remarcate de cei patru jurați, fără ezitare: ,,Ești incredibil de frumoasă’’, i-a mărturisit Delia roșcatei desprinsă, parcă, din poveștile cu Ariel.

Despre ce număr este vorba, ce reacții au mai avut cei patru jurați și ce voturi au obţinut cei doi concurenți, telespectatorii vor afla sâmbăta aceasta, la Antena 1, începând cu ora 20:00 și pe AntenaPLAY.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %