Confesiuni inedite ale lui Mark Stam, la „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”

0
61
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Mark Stam a fost invitatul matinalului „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2, și a cântat unplugged una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, „Impar”, dar și cel mai recent single, „Flori”.

Cunoscutul interpret a făcut și mărturisiri inedite despre primul sau eșec în carieră. În urmă cu 10 ani, artistul și-a încercat norocul la cunoscutul concurs „Moldova are talent”, însă speranțele la un debut fulminat în industria muzicală i-au fost, la acel moment, spulberate.

              „Am primit doi de <Nu> și am plecat frumos acasă. (…) Să știi că m-au ajutat foarte mult alea două de <Nu>. Au fost esențiale. Un an nu am pus mâna pe chitară, pentru că a fost destul de dureros. Eu credeam că am un nivel, m-am dus acolo și, cumva, mi-am dat seama că sunt sub nivelul ăla. Aia m-a și motivat. După aceea am pus mâna pe chitară și nu am mai lăsat-o jos de atunci”, le-a mărturisit Mark Stam celor doi prezentatori, Greeg și Cosmin Cernat.

Mark Stam este originar din Republica Moldova. Și-a lansat primul single în 2017, „A murit iubirea”, în țară în care s-a născut, însă a devenit cunoscut și în România cu piesa „Doar Noi” în colaborare cu Alina Eremia. Pe lângă o voce de excepție, cântă și la chitară, și la pian, însă nu a luat niciodată lecții, ci a fost autodidact.

„Am vorbit și cu părinții mei, era un pic cam slută (n.r. dificilă) situația în perioada aia și am spus că singura cale este să deschid YouTube-ul să văd ce găsesc acolo. Am găsit pe YouTube tot felul de lecții, tot felul de oameni super talentați cu ambitus de patru octave. (…) Eu încă nu sunt acolo, dar o să învăț să ajung”, a adăugat Mark Stam, la „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %