Connect-R şi SHIFT, gest impresionant în marea finală Te cunosc de undeva!

0
86
0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

Emoţiile vor atinge cote maxime în marea finală a sezonului 18 Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Cele patru cupluri finaliste vor lupta mai aprig ca niciodată pentru câştigarea trofeului pus în joc în acest sezon, iar momentele cu adevărat copleşitoare se vor resimţi din plin pe scena transforming show-ului de la Antena 1. S-a întâmplat şi în timpul reprezentaţiei lui Connect-R şi SHIFT, cuplul de finalişti care a decis să facă un gest impresionant la finala Te cunosc de undeva!.

Ruleta le-a adus lui Connect-R şi SHIFT o ultimă transformare cu adevarăt emoţionantă, o colaborare a doi mari artişţi din domenii muzicale diferite: Sting şi Puff Daddy, cu piesa I’ll Be Missing You, iar cei doi au decis să închine momentul în memoria regratatului artist NOSFE. Momentul a fost unul surpriză pentru toţi cei aflaţi pe platoul de filmare, care l-au privit cu ochii în lacrimi şi copleşiţi de emoţie.

“Am vrut neapărat să dedicăm momentul ăsta celor care l-au iubit pe NOSFE şi, în special, familiei, fetiţiei şi soţiei lui!”, a mărturisit Connect-R, în vreme ce SHIFT a completat: “Aş vrea să spun şi eu câteva cuvinte, deşi îmi este foarte, foarte greu. Ştiu că nu am vorbit foarte mult sezonul ăsta Te cunosc de undeva!, dar vreau să vă mulţumesc tuturor: în primul rând colegilor, nişte artişti superbi, juriului minunat, că ne dă puterea să devenim mai buni, pe zi ce trece şi vreau să vă mai spun că experienţa asta a fost în acelaşi timp şi una foarte tristă pentru mine. De ce spun asta? Pentru că în timp ce eram antrenat în acest show, fratele meu din altă mamă, NOSFE, s-a dus într-un loc mai bun. Sunt foarte fericit şi emoţionat că am făcut momentul ăsta pentru el, în finala Te cunosc de undeva! Emoţia e mai mare ca la orice concert pe care l-am avut vreodată!”.

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00 la Antena 1, în cadrul finalei celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!. Tot sâmbătă va fi ales şi marele câştigător al sezonului 18 al transforming show-ului.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %