Constantin Bărcănescu a cucerit turneul de tenis RTP LIDER CUP 2023

0
56
0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second

Constantin Bărcănescu a cucerit duminică, 8 octombrie 2023, prima ediție a turneului RTP LIDER CUP, competiție desfășurată la Club Sportiv Galaxy din București, rezervată exclusiv jucătorilor care au fost lideri RTP la simplu masculin.

Prima ediție a turneului RTP LIDER CUP a reunit la start, 7 din cei 15 jucători care au ajuns lideri la simplu masculin. Luchian Cincu, Sorin Bădărău, Constantin Bărcănescu, Mircea Trocaru, Florin Mirea, Răzvan Orlando Negru și Nicolae Cristescu au fost cei șapte lideri RTP care au participat la prima ediție a RTP LIDER CUP.

Formatul noului turneu introdus în circuitul RTP special pentru liderii RTP, presupune ca toți participanții în turneu să joace fiecare cu fiecare și cine câștigă cele mai multe meciuri, câștigă competiția.

Fiecare din cei șapte lideri au avut de disputat câte șase meciuri. Singurul dintre cei 7 care a câștigat toate meciurile, a fost Constantin Bărcănescu care a cucerit astfel prima ediție a RTP LIDER CUP. Constantin Bărcănescu a intrat în posesia titlului de Superm LIDER RTP.  Iar trofeul va fi personalizat cu numele său.   Constantin Bărcănescu a devenit în premieră Lider RTP în data de 24 septembrie 2023

Toți cei șapte lideri participanți au primit și câte o sticlă de vin de la Crama Oprișor și puncte RTP în funcție de câte puncte cau câștigat în cele șase meciuri.

Rezultate RTP LIDER CUP 2023:
Constantin Bărcănescu a înregistrat șase victorii și a acumulat 1260 puncte RTP.
Florin Mirea a bifat patru victorii și a acumulat 1310 puncte RTP.
Sorin Bădărău a bifat patru victorii și a acumulat 1300 puncte RTP.
Răzvan Orlando Negru a câștigat patru meciuri și a primit 1300 puncte RTP.
Mircea Trocaru a bifat două victorii și a acumulat 870 puncte RTP.
Nicolae Cristescu a bifat o victorie și a acumulat 1010 puncte RTP.
Luchian Cincu nu a înregistrat nicio victorie dar a acumulat 750 puncte RTP.

Chiar dacă nu a bifat nicio victorie la RTP LIDER CUP, Luchian Cincu a stabilit un record la RTP: 10 meciuri jucate într-o singură zi, întrucât pe lângă cele 6 jucate la RTP LIDER CUP, Cincu a mai jucat în acceași zi, două la simplu masculin și două la dublu masculin la RTP 250.

Toți cei șapte lideri RTP au primit la fiecare meci jucat, batoane de ciocolată premium de la sponsorul oficial RTP, compania Heidi Chocolate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %