Constantin Cernega își trece în palmares primul titlu RTP la doar 3 săptămâni de la debutul în circuit

0
46
0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Constantin Cernega a cucerit duminică 26 martie 2023, la Club Sportiv Galaxy din București, primul său titlu RTP din carieră după ce l-a învins în finala turneului RTP 100 GOLD CUP pe Dănuț Matei. 

Constantin Cernega, aflat la a doua sa participare la un turneu RTP, a reușit performanța de a se calificat în prima finală și chiar să o câștige. A beneficiat în optimi de retrarea favoritului numărul doi al turneului RTP GOLD CUP, din motive medicale și apoi nu s-a mai oprit până în finală. În semifinale și-a luat revanșa în fața lui Marius Viorel Pîrvan care îl eliminase în 5 martie în sferturi la RTP 250. În finală s-a impus în fața lui Dănuț Matei, în două seturi și a bifat astfel primul titlu la RTP care îi aduce calificarea la Turneul Campionilor RTP 2023. Constantin Cernega a primit în dar o cutie cu șosete de la Laboratorul de șosete, o sticlă de vin de la Craa Oprișor, 150 lei, un voucher RTP în valoare de 50 lei, 100 de puncte RTP și un vocher de 100 lei pentru Turneul Campionilor RTP. În plus, a primit în dar și trofeul RTP 100 ce va fi personalizat cu numele său.

Dănuț Matei a bifat a treia finală RTP 100 din carieră, și a doua consecutivă din anul 2023. Din păcate nici a treia oară nu a fost cu noroc. Semifinala istovitoare câștiată în fața lui Alin Păroiu l-a lăsat fără energie în finala cu Cernega. Dănuț Matei este singurul jucătorcare în 2023 a jucat două finale RTP. Astfel că a primit în dar încă un trofeu de finalist RTP 100 ce va fi personalizat cu numele său, o sticlă de vin, 110 lei, un voucher RTP în valoare de 30 lei și unul de 50 lei pentru RTP FINALS.

Cel de-al doilea turneu RTP 100 din anul 2023 s-a disputat în aer liber și a reunit la start 27 de jucători. În acest an mai sunt programate încă opt turnee de categorie RTP 100.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %