Convenția Internațională de Tatuaje reunește la Palatul Bragadiru, 120 de artiști din toată lumea

0
75
0 0
Read Time:2 Minute, 23 Second

După o pauză de patru ani, Convenția Internațională de Tatuaje, cel mai mare eveniment dedicat acestei arte, body piercing-ului și body painting-ului va avea loc la București.

Evenimentul organizat de Costi Azoiței se va desfășura weekendul acesta, în perioada 20-22 octombrie 2023, la Palatul Bragadiru, unde vor face show cei mai tari tatuatori veniți din toată lumea. Alex Pancho, Jacob Angel, Remis, James sunt doar câțiva artiști de renume care vor fi prezenți la Convenție.

O veste bună pentru iubitorii de tatuaje! După o absența de patru ani cel mai așteptat eveniment din domeniu se va desfășura vineri, sâmbătă și duminică în București, la Palatul Bragadiru. Convenția Internațională va reuni profesioniști din Europa, dar și din America sau Asia, care își vor arăta măestria în stiluri variate, precum: arta japoneză, dark, realistic, fantasy, crazy, tribal, alb-negru sau color. Cele mai reușite tatuaje ale fiecarei categorii, ce vor fi realizate la Convenție, vor fi jurizate și premiate. Costi Azoiței este cel care de 11 ani reușește să organizeze cu succes acest eveniment de anvergura internațională.


„Am reușit să aduc peste 120 de artiști tatuatori profesioniști din Peru, China, Thailanda, Argentina, Statele Unite și cam din toată Europa. Convenția de Tatuaje este în sine un festival de 3 zile, cu multe spectacole, concerte Pop, Rap, Folk Rock, show-ri de circ, la freak show cu Jacob Angel care vine din Columbia, plus multe alte spectacole de la shibari, la concursuri de tatuaje. Avem invitați artisti de la Cargo, Fără Zahăr, Glance si mulți alții. Programul convenției include concursuri, spectacole de magie, acrobație, muzică live și șansa de a intra în contact cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea tatuajelor și body art performers”, a spus Costi Azoiței, unul dintre cei mai cunoscuți artiști tatuatori din România și organizatorul evenimentului.


Concursuri inedite: Concurs de fluierat după femei și de bătaie cu degetele de la picioare

Artă și destindere! Cei care vor dori să vină la eveniment vor putea asista la concursuri inedite. Dacă vineri Roxana Stăncescu, arheolog Muzeu Deva, specializat pe Istoria Tatuajelor va avea un moment în care va vorbi invitaților despre acest domeniu,  în programatorul Convenției figurează și concursuri inedite, precum: Concursul de Strâmbături, Concursul de fluierat după femei sau cel de bătaie cu degetele de la picioare, care vor destinde invitații.

Pe terasă, cei prezenți se vor putea bucura de preparatele delicioase ale maestrului Radu Zărnescu.
În zilele evenimentului (20-22 octombrie) vor fi disponibile bilete și la intrare, în limita locurilor disponibile. În perioada de presale prețul biletelor de acces pentru o zi este 50 lei, abonamentul 150 lei, iar abonamentul VIP care include și o petrecere dedicată lor și invitaților speciali 500 lei. Biletele VIP, în număr limitat, oferă un pachet ce conține tricoul oficial International Tattoo Convention și asigură accesul la Meet&Greet-uri cu vedetele convenției.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %