Crăciunul începe la DIVA din 15 octombrie 2023, cu filme unul și unul

0
66
0 0
Read Time:4 Minute, 12 Second

La DIVA maratonul filmelor festive începe pe 15 octombrie cu un program zilnic plin de filme romantice, care oferă amatorilor genului ocazia perfectă pentru a intra din timp în spiritul Crăciunului.  

Așa cum și-a obișnuit telespectatorii în ultimii ani, televiziunea DIVA dă startul sărbătorilor de iarnă pe micul ecran. Maratonul filmelor festive începe anul acesta pe 15 octombrie cu un program zilnic între orele 06:00-02:00 plin de filme romantice, care oferă amatorilor genului ocazia perfectă pentru a intra din timp în spiritul sărbătorilor de final de an.

De la mijlocul lunii vin la DIVA zeci de producții tv care spun povești despre regăsire, acceptare, prietenie, generozitate, curaj și iubire. Premierele sunt programate săptămânal, duminica la ora 16:00, marțea și vinerea la ora 20:00, iar titlurile din octombrie sunt următoarele:

  1. 15 octombrie, ora 16:00  „Crăciun în Maple Valley” (A Maple Valley Christmas, 2022). Erica Holden (Peyton List) și sora ei devin proprietarele celei mai mari ferme de arțari din Montana: Maple Valley. Odată cu ieșirea la pensie a mamei lor și vecinul lor își vinde proprietatea, iar la licitație participă o corporație care vrea să cumpere terenul. Pentru asta îl trimit în oraș pe Aaron Davenport (Andrew W. Walker), viitorul moștenitor al corporației, care are propriile probleme familiale și profesionale. Deși Erica și Aaron simt o atracție imediată, interesele de afaceri conflictuale le amenință mica idilă apărută înainte de Crăciun când ferma organizează un festival tematic.
  2. 17 octombrie, ora 20:00  „Șase cadouri de Crăciun” (Six Degrees of Santa, 2022). În această poveste Harper McNevin (Kathryn Davis) vinde produse de papetărie, dar pasiunea ei este Six Degrees of Santa, o idee pe care a creat-o singură. Sistemul funcționează simplu: alegi un cadou de Crăciun, îl dai mai departe altei persoane care face la fel, iar pachetul trece prin 5 mâini până ajunge la destinatarul final (a șasea persoană). Anul acesta, cadoul ales de Harper (o carte de povești) ajunge în mâinile lui Jason Sparks (Steve Lund), un antreprenor care creează brazi de Crăciun perfecți și pe care aceasta îl detestă! Precum prințul care caută pantoful de cristal al Cenușăresei, Jason caută primul Moș Crăciun al cărții primite, ferm convins că și-a găsit jumătatea.
  3. 20 octombrie, ora 20:00 – „Parfum de Crăciun” (A Candlelit Christmas, 2023). De Crăciun Ellie (Nazneen Contractor) se întoarce acasă ca să-și ajute tatăl care are o afacere cu lumânări. La fața locului îl cunoaște pe Logan (Mykee Selkin), un scriitor fermecător, care scrie un articol despre orașul lor. Și alături de care Ellie încearcă să redescopere magia sărbătorilor de iarnă și rețeta secretă a lumânărilor de Crăciun făcute de mama ei.
  4. 22 octombrie, ora 16:00  „Casanova de Crăciun” (Christmas Casanova, 2023). Eroina este Elise Hanneman (Kalinka Petrie), autoarea unui podcast despre oameni obișnuiți care fac lucruri neobișnuite. Șefa ei îi cere o ediție specială de Crăciun în care aceasta îl ajută pe Daniyal Khan (Fuad Ahmed) să își cucerească prietena de care e îndrăgostit. În film joacă și actrița de origine română Bianca Rusu, care a crescut la Toronto și care locuiește la Los Angeles.
  5. 24 octombrie, ora 20:00 – „Sărbători de poveste” (A Fabled Holiday, 2022). Talia (Brooke D’Orsay) și prietenul ei din copilărie, Anderson (Ryan Paevey) se reîntâlnesc într-un orășel în care spiritul Crăciunului este la el acasă și totul e înconjurat de magie și scene familiare. Ce urmează? O poveste romantică minunată care amintește de serialele „Grimm” sau „A fost odată ca niciodată”.
  6. 27 octombrie, ora 20:00 – „Rețeta secretă” (A Christmas Cookie Catastrophe, 2022). Annie Cooper (Rachel Boston) devine CEO-ul companiei de prăjituri a familiei ei și încearcă s-o repună pe picioare cu ajutorul brutarului Sam Hobbs (Victor Webster). Pentru a salva compania, cei doi încearcă să recreeze rețeta secretă de fursecuri de Crăciun a bunicii ei, care a fost furată.
  7. 29 octombrie, ora 16:00 – „Ca un film de Crăciun” (Just Like a Christmas Movie, 2023). Protagonista poveștii tv este Emily (Marlie Collins), o persoană cinică și dependentă de muncă, a cărei viață este complet dată peste cap: se electrocutează într-o instalație luminoasă (pe aeroport) și se trezește… eroina unui film de dragoste tipic, de sărbători. Ca să se poată întoarce acasă trebuie să redescopere magia Crăciunului.
  8. 31 octombrie, ora 20:00 – „Moștenitoarea Crăciunului” (The Heiress of Christmas, 2023). În acest scenariu, moștenitoarea unei afaceri de familie de succes – Loryn (Katerina Maria) – este trimisă de bunica ei să lucreze în magazinul din Chicago al companiei, în perioada aglomerată a sărbătorilor. Aceasta speră să-și motiveze astfel nepoata care nu poate renunța la job fără a-și pierde moștenirea. La fața locului, Loryn învață ce înseamnă munca adevărată, prietenia, colaborarea și… descoperă dragostea, evident.

În luna octombrie aceste producții îndrăgite de public vor umple micile ecrane de magie, emoție și inspirație, în fiecare zi, de dimineață până seara. Iar vestea bună este că poveștile tv tematice vor continua la DIVA și în noiembrie și decembrie. Pentru că nimeni nu iubește mai mult filmele de Crăciun ca DIVA!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %