Crime+Investigation a pregătit în decembrie ”Arestări ciudate”, „Martorii crimei: probe digitale” și „Secretele Miss America”

0
27
0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

În luna decembrie, la Crime+Investigation, trecem în revistă unele dintre cele mai bizare arestări în seria „Arestări ciudate”, investigăm crimele cu mijloacele moderne în „Martorii crimei: probe digitale” și cercetăm istoria plină de scandaluri a celui mai vechi concurs de frumusețe din America, în „Secretele Miss America”.

Arestări ciudate (12×30’)

Din 4 decembrie, de luni până vineri, de la ora 23:45

Titlul original: My strange arrest

Arestări ciudate este o analiză în profunzime a persoanelor care au fost arestate pentru că ar fi comis unele dintre cele mai ciudate, mai sălbatice și mai bizare crime din toate timpurile. Săpăm dincolo de titluri și videoclipuri virale pentru a examina incidentele și consecințele, ascultând poveștile de la acuzați, ofițerii care i-au arestat și martorii oculari. Acestea sunt crime bizare cu ramificații în viața reală.

Martorii crimei: probe digitale (10×60’)

Premiera joi 7 decembrie, de la ora 23:00

Titlul original: Witness To Murder: Digital Evidence

Această serie folosește elemente vizuale unice pentru a dezvălui crime în care o probă șocantă care ar putea fi descoperită doar în zilele noastre, cu mijloacele de investigație ultramoderne. De la criminalul care a fost identificat pentru că a folosit Alexa pentru a reda muzică la locul crimei, până la crima care a fost rezolvată cu ajutorul unui FitBit care a numărat pașii victimei, acest serial va aborda crimele într-un mod inedit.

Secretele Miss America (4×60′)

Începe 10/12, duminica @22:45 CET

Titlul original: Secrets Of Miss America

Mini-seria de patru episoade cercetează secretele păstrate de mult timp ale celui mai vechi concurs de frumusețe din America, expunând scandalurile șocante care stau la baza acestuia. Eveniment cultural vizionat cândva de 80 de milioane de oameni anual, concursul se luptă acum să rămână relevant pentru o nouă generație de americani ale căror viziuni asupra frumuseții și sexualității s-au schimbat drastic în ultimele decenii. Documentarul analizează e-mailurile scurse în 2017 care au expus misoginismul din cadrul Consiliului de Administrație, afirmațiile de rasism din istoria concursului, subiectul sănătății mintale din jurul competiției și interzicerea controversatului concurs de costume de baie.

Cu mărturii de la persoane din interiorul concursului, inclusiv peste 20 de foste câștigătoare Miss America care își spun poveștile pentru prima dată într-un documentar, precum interviuri cu informatori, concurente, directori și critici, spectatorii au o privire de ansamblu asupra costului purtării coroanei și a eșarfei și a modului în care cultura concursului a perpetuat rasismul, hărțuirea și multe altele.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %