Cristian Gabriel Liahovici și-a adjudecat în premieră Turneul Campionilor RTP

0
66
0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Gabriel Cristian Liahovici a cucerit în premieră, duminică, 12 noiembrie 2023, Turneul Campionilor RTP, competiție desfășurată la Club Sportiv Galaxy din București.

La doar o zi distanță după ce și-a adjudecat alături de Andrei Gherasim, prima ediție a Turneului Campionilor RTP la dublu masculin, Gabriel Liahovici a devenit rivalul partenerului său de dublu, în finala Turneului Campionilor RTP la simplu masculin.

Cu cinci victorii consecutive într-o singură zi, Gabriel Liahovici devine al cincilea jucător care câștigă Turneul Campionilor RTP. Liahovici încheie sezonul RTP 2023 cu șapte trofee cucerite, patru la simplu masculin și trei la dublu masculin, un record absolut stabilit de un jucător RTp într-un sezon competițional.

Pentru primul său titlu de Campion la Turneul Campionilor RTP, Gabriel Liahovici a fost premiat cu 370 lei, un voucher RTP în valoare de 370 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeul de Campion. Cele 2500 de puncte RTP câștigate îl propulsează în premieră în postura de lider RTP la simplu masculin.

Andrei Gherasim a bifat prima finală la Turneul Campionilor RTP. După un meci greu în sferturi cu Rareș Daia și unul dramatic în semifinale cu Adrian Iftinca, unde a salvat două mingi de meci, Andrei Gherasim a încercat să producă marea surpriză și în finală. Însă și de această dată, Liahovici a fost greu de învins. A reușit să câștige 3 game-uri în primul set și 4 în cel de-al doilea. Cu 3 mai multe față de finala RTP Premium disputată cu Liahovici în 29 octombrie 2023. pentru prima finală la Turneul Campionilor RTP, Andrei Gerasim a fost răsplătit cu 270 lei, un voucher RTP în valoare de 270 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeul de finalist RTP. Cele 2000 de puncte RTP cucerite îl urcă pe locul 14 RTP.

Toți cei 24 jucători participanți la Turneul Campionilor RTP,  au primit la fiecare meci jucat, batoane de ciocolată premium de la sponsorul oficial RTP, compania Heidi Chocolate.

Istoric câștigători Turneul Campionilor RTP:

1. Radu Sebastian Popa – 2018
2. Claudiu Băluță – 2019
3. Claudiu Băluță – 2020
4. Adrian Căruceriu – 2021
5. Mădălin Mocanu – 2022
6. Gabriel Liahovici – 2023

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %