CSI: Vegas, unul dintre cele mai populare seriale crime drama din întreaga lume, în premieră exclusivă la AXN

0
86
"Legacy" -- An attack on Jim Brass kicks off a twisted conspiracy targeting the Las Vegas crime lab. Sara Sidle returns to investigate with a new team of CSIs on the series premiere of CSI: VEGAS, Wednesday, Oct. 6 (10:00-11:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network and available streaming on Paramount+. Pictured L-R: William Petersen as Gil Grissom and Jorja Fox as Sara Sidle. Photo: Sonja Flemming/CBS ©2021 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.
0 0
Read Time:3 Minute, 13 Second

CSI: Vegas, continuarea fenomenului global CSI: Crime și Investigații (CSI: Crime Scene Investigation), unul dintre cele mai vizionate programe de televiziune ale secolului 21, va avea premiera în România, pe 4 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni seara, de la ora 21.00, pe AXN.

William Petersen și Jorja Fox, protagoniștii serialului CSI: Crime și Investigații, se întorc în rolurile care i-au consacrat: Gil Grissom și Sara Sidle. Distribuția remarcabilă este completată de actori celebri precum Paula Newsome, Matt Lauria, Mandeep Dhillon și Mel Rodrigues, care vor interpreta personajele principale ale noii producții.

Serialul urmărește povestea plină de suspans a echipei de criminaliști din Las Vegas, care acum va trebui să facă tot ce îi stă în putință pentru a nu lăsa un dezastru să se întâmple. Un nou grup de investigatori, coordonați de Maxine Roby (Paula Newsome), o femeie puternică și criminalist de excepție, își face apariția, iar împreună cu vechii lor prieteni, Gil Grissom (William Petersen) și Sara Sidle (Jorja Fox), doi detectivi cu experiență și sânge rece, vor fi nevoiți să oprească o amenințare fără precedent: cei mai periculoși criminali condamnați în închisorile din Las Vegas ar putea fi din nou liberi.

Construite cu măiestrie și autenticitate, personajele din CSI: Vegas ne fac martorii unor investigații complexe, unde detectivii Gil Grissom, Sara Sidle și Maxine Roby trebuie să își folosească abilitățile și intuiția pentru a rezolva cele mai dificile cazuri criminalistice. In timp ce Grissom și Sara se reunesc, odată cu întoarcerea lui Gil în Las Vegas, noi aventuri îi așteaptă cei doi în ”Orașul păcatelor”. De la prietenie, la iubire și rivalitate, relațiile dintre personaje evoluează într-un mod spectaculos și captivant de-a lungul acestui prim sezon din CSI: Vegas.

„Sunt încântat să readuc franciza CSI tuturor fanilor care ne-au fost loiali în tot acest timp. Aventura noastră a început chiar în Las Vegas, acum mai bine de 20 de ani, iar faptul că ne întoarcem din nou aici, face această producție cu atât mai specială”, a spus Jerry Bruckheimer, producător executiv al serialului.

ÒUnder the SkinÓ Ð Grissom and Sara’s investigation into charges against David Hodges heats up as Internal Affairs joins the hunt. Pressure rises for the CSIs when a video game developerÕs body is found floating in a fountain before a huge gaming tournament on CSI: VEGAS, Wednesday, Oct. 20 (10:00-11:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network and available to stream live and on demand on Paramount+. Pictured L-R: Mandeep Dhillon as Allie Rajan, Matt Lauria as Josh Folsom, and Paula Newsome as Maxine Roby Photo: Sonja Flemming/CBS ©2021 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

CSI: Vegas va avea premiera în România pe 4 Septembrie, iar fanii pot urmări aventura eroilor lor favoriți în fiecare luni seară, de la ora 21:00, pe AXN. Serialul este conceput ca o continuare a blockbuster-ului CSI: Crime și Investigații, care a devenit unul dintre cele mai vizionate programe de televiziune din lume între anii 2006 și 2016, având în palmares nu mai puțin de 68 de premii și 127 de nominalizări. În cei 15 ani de difuzare continuă, serialul a primit 6 trofee Emmy, printre care distincția pentru Cea mai bună imagine, Cel mai bun sunet și Cea mai bună cinematografie.

Serialul este produs de CBS Studios, cu Jason Tracey (Elementary-Sherlock Holmes și Dr. Watson) ca producător executiv. Lui i se alătură Jerry Bruckheimer, renumitul creator al filmelor de mare succes Pirații din Caraibe, câștigător al premiului Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale, și Top Gun, premiat de asemenea cu Oscar și Globul de Aur. Echipa de producție este întregită de nume sonore ale cinematografiei americane, precum Jonathan Littman (Lucifer), Anthony Zuiker (CSI Miami, CSI New York) sau Uta Briesewitz, director de imagine premiat cu Emmy.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %