Cum să optimizezi imagini și grafice pentru o mai bună vizibilitate în căutările online

0
46
0 0
Read Time:3 Minute, 21 Second

 

În era digitală în care trăim, conținutul vizual joacă un rol crucial în marketingul online. Imaginile și graficele pot atrage atenția utilizatorilor și pot transmite mesajele cheie ale brandului tău. Dar cum poți asigura că acestea sunt optimizate pentru a obține o mai bună vizibilitate în căutările online? Iată câteva sfaturi și trucuri de SEO pe care le poți folosi:

1. Alege un nume relevant pentru fișierele imaginilor: Atunci când încarci o imagine pe site-ul tău, asigură-te că numele fișierului este relevant pentru conținutul acesteia. Evită denumirile generice sau cuvintele cheie irelevante. Un nume de fișier bine ales poate ajuta motoarele de căutare să înțeleagă despre ce este vorba în imagine.

2. Optimizează dimensiunea și formatul imaginilor: Imaginile mari pot încetini timpul de încărcare al paginii tale web, ceea ce poate afecta experiența utilizatorilor și clasamentul în motoarele de căutare. Redimensionează imaginile la dimensiuni adecvate și salvează-le într-un format comprimat, cum ar fi JPEG sau PNG.

3. Utilizează text alternativ (alt text): Alt text-ul este un atribut HTML care descrie conținutul unei imagini atunci când aceasta nu poate fi afișată. Asigură-te că adaugi un alt text relevant și descriptiv pentru fiecare imagine de pe site-ul tău. Acesta nu numai că ajută utilizatorii cu deficiențe de vedere să înțeleagă conținutul imaginii, dar și îmbunătățește indexarea imaginilor în motoarele de căutare.

4. Folosește etichetele titlu (title tags) și descrieri (captions): Etichetele titlu și descrierile pot oferi informații suplimentare despre conținutul imaginilor tale. Acestea sunt afișate atunci când utilizatorii plasează cursorul mouse-ului peste imagine sau când aceasta este distribuită pe rețelele sociale. Asigură-te că folosești cuvinte cheie relevante în aceste etichete pentru a crește vizibilitatea imaginilor tale.

5. Construiește legături relevante: Legăturile către imagini pot contribui la creșterea vizibilității acestora în căutările online. Asigură-te că adaugi link-uri relevante către pagini interne sau externe atunci când folosești imagini pe site-ul tău. Aceste legături pot ajuta motoarele de căutare să înțeleagă contextul și relevanța imaginilor tale.

Optimizarea imaginilor și graficelor este esențială pentru a obține succes în marketingul online. Prin urmare, aplicarea acestor sfaturi și trucuri de SEO poate aduce rezultate semnificative în creșterea vizibilității și a traficului către site-ul tău.

Pentru a obține rezultate și mai bune în marketingul online, Succes Grup oferă servicii de advertoriale SEO. Echipa noastră de experți în SEO poate ajuta la optimizarea conținutului tău vizual și la creșterea vizibilității în căutările online.

 

Portofoliul Succes Grup:

agentiastudentilor.roallcryptocurrencies.newsaltfeldestiri.roamazingromanians.roanunturi-citatii-evenimentul-zilei.roanunturiclick.roartacunoasterii.roauto-stiri.roauto-transilvania.roaventuraturistica.robazar-vintage.robizz-yo.roblog18.roblog20.robloggerilaschimb.roblogink.robloglog.roblogoteque.robloguldevacante.robrasov-visitor.robucharest-trophy.robusiness-report.rocafeneauasportiva.rocafe-therapy.rocasaafacerilor.rochefgrill.rochurry-burry.rocitatulzilei.roclinica-online.roclinic-online.rocluj-napoca.newscoffeeand.newscomunicatebusiness.rocoolracing.rocopilul-anului.rocraiovablogs.rocupa1.rodepindedenoi.rodelta-tulcea.roecombinatii.roeu-news.roeuroaptitudini.roeuropaimobiliare.roexperience-romania.roexpertmedical.infoexpocasamea.roex-press.roexpresuldesinaia.rofemeimoderne.rogazetafermierului.rogazetasportului.rogazmetancfr.roistoria-transilvaniei.roleulgreu.rolocuri-unice.romargento.romedanet.romedia2.romersulvremurilor.romuuz.romyfitnesspal.newsnational-liberal.roobservatorculinar.rooltenia-sport.rooltenita-online.roopensports.roosansapentrutotisitoate.ropiatafunerara.ropoker-ca-la-aparate.roputindinfiecare.rorealestateproperty.newsreclama24.rorelatio.roreperemaramuresene.roreporterliber.roreportermedia.rorevistaperformanta.rorevistasucces.comrofinanciar.roromani-adevarati.roromanianpost.roromanianweek.roroute68.rosaptamanacj.rosate-comune.rosmart-people.bizstirea-zilei.rostiride10.rostirihot.rostiripescurt24.rostirisioferte.rostreetracing.rostudentcenter.rosucces-grup.rotechnote.rothebusinesslounge.rothemoood.rothephotographer.roturism.info.rouniversulalimentar.rovoyage-voyage.roweb-cafe.rowellandgood.newswhereisthelove.rofabricadestaruri.rocurierulialomitean.ro  –  reviewromania.ro –  diversexpres.ro –  gornistul.ro –  blogcreativ.rofunonline.ro   – ziaredelaalaz.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %