Cușu Răzvan-Nicola și Constantinescu Tiberiu au cucerit prima ediție a turneului de dublu masculin RTP 500 AGER NEWS CUP

0
64
1 0
Read Time:2 Minute, 18 Second

Cușu Răzvan-Nicola și Constantinescu Tiberiu Andrei au cucerit duminică, 15 octombrie 2023, la Club Sportiv Galaxy din București, prima ediție a turneului de dublu masculin RTP 500 AGER NEWS CUP 2023.

Cușu Răzvan-Nicola și Constantinescu Tiberiu Andrei au devenit duminică, în premieră, campioni RTP la dublu masculin. Tiberiu și Răzvan au cucerit ultimul turneu de dublu masculin de categorie RTP 500 din acest an, după ce în primul meci au eliminat pe principalii favoriți, perechea formată din Luchian Cincu și Andrei Giotoiu. În semifinale s-au impus în fața perechii formate din Sorin Bădăru și Dănuț Matei, favoriții patru ai turneului. Iar în finală au învins perechea formată din Sorin Ion Păuna și Valentin Prutu. Pentru primul lor titlu RTP la dublu masculin, obținut la prima participare la un turneu de dublu în cadrul RTP, Tiberiu și Răzvan au fost recompensați cu câte 130 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeele de campioni ce vor personalizate cu numele lor de către Leonte Cupe și Trofee. În plus, cei doi sunt calificați la Turneul Campionilor RTP în proba de dublu masculin.

Ion Sorin Păuna și Valentin Prutu au jucat în premieră, împreună la un turneu de dublu masculin în cadrul circuitului RTP. În ciurda faptului că s-au cunoscut cu doar o oră înainte de primul meci de dublu, au reușit să comunice foarte bine și să bifeze prima lor finală RTP la dublu masculin. În primul meci s-au impus contra perechii formate din Cristian Ivanenco și Grecu Titus MIchael, în sferturi i-au eliminat pe favoriții numărul trei, Mircea Trocaru și Tiberiu Purdea iar în semifinale s-au impus în fața favoriților numărul doi, Ioan Folfa și Tudor Răzvan Andrei. În finală, deși au început cu break, nu au reușit să se impună și în fața puternicei echipe formate din Tiberiu Constantinescu și Răzvan Cușu. Dacă pentru Sorin Păuna a fost a treia finală de categorie RTP 500 din cerieră, dar prima la dublu, pentru Valentin Prutu a fost prima finală RTP din carieră. Pentru această reușit, cei doi au fost recompensați cu câte 100 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeele de finaliști, ce vor fi personalizate cu numele lor. Și finaliștii sunt calificați la Turneul Campionilor RTP la dublu masculin.

Prima ediție a turneului RTP 500 AGER NEWS CUP 2023 și ultimul turneu de categorie RTP 500 din acest an, au reunit la start, nouă echipe. Astfel că de azi, 119 jucători au clasament și la dublu masculin, un record absolut în cadrul circuitului de dublu.

Toți cei 18 jucători participanți la turneul de dublu masculin al RTP,  au primit la fiecare meci jucat, batoane de ciocolată premium de la sponsorul oficial RTP, compania Heidi Chocolate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %