Dan Negru, povești inedite de viață, la emisiunea „Tu urmezi!” de la Kanal D

0
8
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Pentru telespectatorii dornici de cultură generală și divertisment inteligent, momentul mult așteptat al săptămanii a sosit: duminica aceasta, de la 20:00, Kanal D aduce în casele telespectatorilor o nouă ediție a game show-ului „Tu urmezi!”. Editia de duminică promite să ofere o experiență memorabilă și vine cu un invitat de excepție: Alina Eremia, o tânără artistă iubită de întreaga țară.

Una dintre cele mai frumoase voci din muzica românească și o femeie extrem de smart. Îmi e drag caracterul Alinei!”, spune Dan Negru despre invitata sa.

„Oamenii te judecă după aspect, după detaliile mici…”

Duminica aceasta, o serie de concurenți cu sete de distracție și cunoaștere vor lua cu asalt platoul, așteptând cu nerăbdare ocazia de a sta față în față cu gazda emisiunii Dan Negru și de a concura pentru premiul mult râvnit.

 Unul dintre momentele speciale este dat si de povestea de viață a unei concurente, de profesie manichiurista, care ii va oferi prilejul prezentatorului să împărtășească o amintire.

Când ai intrat, am observat că ai aruncat o privire la unghiile mele… Am învățat o lecție importantă de la un prezentator italian de renume, care mi-a spus că niciodată la televizor nu trebuie să arăți un obiect mic cu mâna, pentru ca publicul să nu-ți observe unghiile. În schimb, trebuie să-l așezi pe palma ta (n.r.- acel obiect) și să-l arăți către cameră. Știi, oamenii te judecă după aspect, după detaliile mici. În emisiunea noastră, „Tu urmezi”, lucrurile sunt mai simple – judecăm oamenii după inteligență”, a spus Dan Negru.

 Cu această ediție specială, „Tu urmezi” promite o seară plină de distracție, tensiune la maximum, intorsături spectaculoase de situatie.

Nu ratați duminică, de la 20:00, o nouă editie a emisiunii „Tu urmezi!” la Kanal D!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %