Delia, șocată de un concurent japonez cu 22 de titluri în Cartea Recordurilor

0
77
0 0
Read Time:2 Minute, 31 Second

Concurenţi unul şi unul vor păşi pe scena iUmor în prima ediţie a celui de-al 14-lea sezon, difuzată mâine seară, de la 20:00, pe Antena 1. Printre cei care vor încerca să îi convingă pe cei patru jurați ai show-ului că merită un loc în următoarea etapă a concursului se numără şi Mr. Cherry, un comediant care și-a adjudecat 40 de premii la competiții internaționale și 22 de titluri în Cartea Recordurilor. Starul nipon l-a provocat pe Nelu Cortea să urce pe scenă ca să facă parte din unul dintre momentele sale speciale, în hohotele de râs ale colegilor săi. Întregul moment va putea fi urmărit mâine seară, de la 20:00, pe Antena 1.

În vârstă de 43 de ani, Mr. Cherry este cunoscut ca având cele mai multe titluri în Guinness World Records în Japonia, depășind chiar și sportivi niponi de renume mondial. Printre cele 22 de recorduri se numără cele mai multe boabe de fasole mâncate cu beţisoare într-un minut, cele mai multe șosete puse pe un picior în 30 de secunde şi multe altele, care mai de care mai haioase. La iUmor, comediantul a fost susținut de Rikito Watanabe, care a stat în backstage-ul show-ului împreună cu prezentatorii și magicianul Robert Tudor. „L-ai văzut pe Rikito că murea de râs?!? Japonezii au niște show-uri la televizor în stilul ăsta, care sunt ceva de neînțeles“, a spus Dan Badea.

Pe juraţi, Mr Cherry i-a captivat încă de la apariţia sa pe scena emisiunii: „Mr. Cherry a fost cireașa de pe tort! N-am mai văzut aşa ceva în viaţa mea“, a subliniat Delia, iar Cătălin Bordea a adăugat: „ Nici dacă ai fi știut japoneză, nu te pregătea nimeni pentru ce avea să facă Mr. Cherry. Nu te așteptai la așa ceva, pur și simplu“. Nici Nelu Cortea nu se aștepta să facă parte din momentul comediantului nipon, care poate fi urmărit integral mâine seară, începând cu ora 20:00, la Antena 1.

În cadrul premierei va putea fi urmărit pe scena iUmor și Cosmin Natanticu, în calitate de invitat special al ediţiei. El a pregătit un număr savuros de stand-up care are legătură cu unul dintre cei patru jurați. „Tot ce a spus este adevărat! Natanticu mai are niște povești de… nu le poate spune!“, a declarat Cătălin Bordea, iar Cheloo a exclamat: „Aplauze pentru Natanticu! Îmi pare rău că el nu este în concurs“.

Printre concurenții care s-au înscris în cursa pentru premiul de 20.000 de euro se numără: comediantul Vlad Olteanu și The Free Tenors, prima trupă de stand-up comedy muzical din țara noastră – aceasta este formată din Cezar Ouatu, Mihnea Niculescu și Andrei Duțu. Cu ce surprize au venit aceștia în fața juraților iUmor, dar și ceilalți participanți și ce voturi au obținut, telespectatorii pot descoperi vizionând premierea sezonului 14 al show-ului de urmor, care va fi difuzată mâine seară, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %