Detectivele Astrid și Raphaelle revin la DIVA începând cu 2 ianuarie 2023

0
107
Lola DEWAERE Sara MORTENSEN Benoit MICHEL
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

În ianuarie detectivele Astrid Nielsen (Sara Mortensen) și Raphaëlle Coste (Lola Dewaere) se întorc la DIVA, cu premiera în România a sezonului trei al apreciatului serial procedural Astrid și Raphaelle. Noile episoade sunt programate în zilele de luni, de la ora 21:00, începând cu data de 2 ianuarie.

În sezonul trei cazurile investigate sunt diverse, de la un grup de adepți ai teoriei conspirației, la o comunitate de nativi americani, dezvăluie secretele unei mănăstiri și ale unui spital de psihiatrie. Un moment intens al sezonului este cel în care cele două își dau seama că investighează criminalul pe care tatăl lui Astrid îl urmărea când a fost asasinat.

Noile episoade aduc, pe lângă cazurile variate și o schimbare pe plan emoțional pentru Raphaëlle. După eșecul ei amar cu Mathias, Raphaëlle își va da seama că sentimentele ei pentru Nicolas (Benoît Michel) se schimbă. Sperăm să nu fie prea târziu. Astrid, la rândul ei, încercă să se implice în relația cu Tetsuo (Saïto Kengo). Dar acestă iubire între un autist și un neurotipic poate fi plină de provocări.

Alături de Meledeen Yacoubi (Arthur), Jean-Louis Garçon (comisarul Carl Bachert), Husky Kihal (Henry Fournier) și Jean-Benoît Souilh (William Thomas), publicul se va bucura de mulți invitați speciali pe parcursul celor opt episoade precum: Valérie Kaprisky, Stéphane Guillon, Bruno Wolkowitch, Michael Cohen, Olivia Bonamy, Florence Thomassin, Philippe Duquesne și Olivier Rabourdin.

Pline de emoție și întorsături de situație, noul sezon se concentrează mai mult ca precedentele pe viața privată a celor două eroine, iar povestea lor va continua într-un sezon 4, pentru că acesta a fost deja confirmat.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %