Din justitie… amintiri rebele, injustitii grele – fostul judecător Sofia Răduinea își lansează autobiografia

0
39
1 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Fostul judecător Sofia Răduinea, dezvăluie în prima sa carte, patimile din justiție. ”Singură printre intruși” este numele primului volum ”Destin”, ce urmează a fi lansat în curând în România.

Lansarea cărții „Singură printre intruși – Din justiție… amintiri rebele, injustiții grele – Spicuiri îndrăznețe, succesive și răzlețe – Volumul I Destin” de Sofia Răduinea

Sofia Răduinea, judecător, acum pensionar, aduce în prim-plan prin această carte o serie de amintiri și reflecții asupra experiențelor sale profesionale și personale.

„Singură printre intruși” este mai mult decât o simplă autobiografie. Este o incursiune profundă în sufletul unei femei puternice, însă sensibile.

Prin intermediul paginilor sale, Sofia Răduinea dezvăluie povestea unei vieți trăite cu pasiune și determinare, oferind cititorilor o perspectivă unică asupra provocărilor depășite de-a lungul anilor.

„… Mi-a trebuit mult timp să mă pot decide să-mi pun sufletul pe tavă… să permit să se pătrundă în încăperea sufletului meu… Dar nu cu bocancii, vă rog…” ne spune Sofia Răduinea.

     În cadrul evenimentelor de lansare ce vor avea loc pe data de 25 mai, începând cu ora 13:00, în Modul Cărturești din strada Academiei 18-20, la București, iar la Timișoara, pe 2 iunie, ora 13:00, în librăria Cărturești, Piața Victoriei, din zona Operei, o puteți întâlni pe autoare.

Lansarea cărții „Singură printre intruși – Din justiție… amintiri rebele, injustiții grele – Spicuiri îndrăznețe, succesive și răzlețe – Volumul I Destin” marchează un moment important în cariera literară a Sofiei Raduinea și reprezintă o invitație deschisă la reflecție și decență.

Cartea  promite să inspire și să provoace, deschizând drumuri noi în literatura contemporană românească.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %