DIVA începe luna noiembrie cu trei povești de dragoste de Crăciun

0
52
0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

DIVA și-a obișnuit publicul ca în fiecare an să dea startul programelor speciale de sărbători: anul acesta Crăciunul a început la DIVA pe 15 octombrie. Începând cu această dată, în fiecare zi (între orele 06:00-02:00) DIVA difuzează filme romantice de Crăciun, ocazia perfectă pentru amatorii genului să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă.

În noiembrie premierele sunt difuzate în fiecare marți și vineri (de la ora 20:00) și duminica (de la 16:00). În prima săptămână a lunii (1-7 noiembrie), amatorii de povești TV de dragoste infuzate de spiritul sărbătorilor de iarnă pot urmări zeci de filme romantice, dintre care 3 premiere.

Pe 3 noiembrie, de la ora 20:00, telespectatorii sunt invitați să citească „Lista de Crăciun – Partea I” (The Christmas Checklist – Part 1, 2022). În film, Emily Robertson (Sarah Power) este o fiică îndurerată, care încearcă să îndeplinească ultima dorință a mamei sale: o listă cu 12 activități, pe care trebuie să le facă până de sărbători. Alături îl are pe Noah (Jarod Joseph), un freelancer care scrie un articol despre ea, pentru ziarul local. Partea a doua a filmului este programată pe 7 noiembrie, de la ora 20:00, la DIVA.

Duminică (5 noiembrie), de la ora 16:00, DIVA a programat în premieră „Hanul de Crăciun” (A Cozy Christmas Inn, 2022). În film directoarea unei agenții imobiliare, Erica McNicoll (Jodie Sweetin), călătorește în Alaska pentru a cumpăra o pensiune locală. Dar la fața locului descoperă că aceasta este deținută de fostul ei partener, cu nume predestinat, Andy Holliday (David O’Donnell). Nu trece mult și se îndrăgostește de orășelul pitoresc în care este amplasată pensiunea… și poate și de Andy?

Așa cum spuneam mai sus, pe 7 noiembrie DIVA difuzează „Lista de Crăciun – Partea a II-a” (The Christmas Checklist – Part 2, 2022). Povestea lui Emily (Sarah Power) continuă în filmul de față, în care ultima dorință a mamei sale o apropie tot mai mult de Noah (Jarod Joseph). În ultima parte a poveștii, eroina va trebui să facă o alegere dificilă, după ce fostul ei iubit o imploră să revină la Seattle și să mai dea o șansă relației lor. Pe care dintre cei doi îi va alege Emily? Vom afla de la ora 20:00!

Cadourile tv de la DIVA continuă, de-a lungul întregii luni, cu alte filme difuzate în premieră în perioada 8 – 28 noiembrie. Așa că amatorii de povești de dragoste cu final (întotdeauna) fericit, au programul făcut în fiecare marți și vineri (de la ora 20:00) și duminica (de la 16:00), la DIVA!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %