DIVA pregătește filme speciale în luna ianuarie 2023

0
57
Lola DEWAERE Sara MORTENSEN Benoit MICHEL
0 0
Read Time:3 Minute, 4 Second

După succesul cu filmele de Crăciun care încă rulează pe micul ecran, DIVA se pregătește pentru prima lună din noul an.

Filme, unul și unul vor rula la DIVA în luna ianuarie 2023.

Durere și vindecare (Nurses / Enfermeras, 2019)

Din 2 ianuarie, de luni până vineri, două episoade de la 18:00

Spitalul Universitar Santa Rosa este scena evenimentelor, unde María Clara (Diana Hoyos) și ceilalți medici și asistente reușesc să salveze viața și să aline durerile pacienților. În această telenovelă, plasată în Columbia, este expusă viața unei femei muncitoare, care lucrează din greu și luptă pentru a evolua în carieră și pentru o a doua șansă la iubire. Un mariaj terminat în divorț, doi copii și o nouă iubire pentru un bărbat mai tânăr reprezintă viața personală a personajului María Clara.

Magnum, detectiv particular S3 (Magnum P.I. 2020)

Din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la 20:00

Manager al unei vile luxoase păzită de doi dobermani, Thomas Magnum (Jay Hernandez) continuă să investigheze cele mai spectaculoase cazuri din Hawaii. Fost detectiv particular, fost membru al Marinei americane el își refolosește abilitățile militare după ce s-a întors acasă din Afganistan. Sezonul 3 aduce pe lângă o nouă doză de acțiune și pe colegii lui Jay Hernandez: Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill și Tim Kang.

Benoit MICHEL Lola DEWAERE

Astrid și Raphaelle S3 (Astrid et Raphaëlle, 2022)

Din 2 ianuarie, lunea, de la 21:00

Serialul le urmărește pe Astrid Nielsen și Raphaëlle Coste, două femei diferite, dar care au și multe lucruri în comun, considerate un atu în orice anchetă. Raphaëlle este comandant de poliție, serioasă, curajoasă, dezorganizată și încăpățănată, care se bazează pe instinct. Astrid are autism și lucrează în arhiva cazierelor judiciare, își amintește detalii complicate ale cazurilor și îi place să păstreze totul bine ordonat. Ele au respect profesional reciproc și se completează în anchete. În noul sezon Astrid și Raphaëlle investighează un grup de adepți ai teoriei conspirației, se infiltrează într-o comunitate de nativi americani, descoperă secretele unei mânăstiri, pătrund în spitale de boli mintale și chiar se adâncesc în trecutul tatălui unuia dintre ele.

Mistere la fotografie (Picture Perfect Mysteries, 2019)

Din 11 ianuarie, miercurea, de la 21:00

Cine crede că profesia de fotograf este una sigură, este invitat să urmărească noua serie de filme difuzate în ianuarie la DIVA. Mistere la fotografie: Moarte la nuntă (11 ianuarie) – Un fotograf de nuntă se implică în anchetă după ce un mire este împușcat mortal în timpul primului său dans. Mistere la fotografie: Diamante letale (18 ianuarie) – investigația fotografei Allie și a detectivului Sam asupra furtului unui colier neprețuit duce la o moarte neașteptată. Mistere la fotografie: Primadona ucisă (25 ianuarie) – în culise, fotografa Allie Adams descoperă cadavrul actriței principale, ucisă înainte de ridicarea cortinei.

MAGNUM P.I. – „Double Jeopardy” Episode 301 – Pictured: (l-r) Jay Hernandez as Thomas Magnum and Perdita Weeks as Juliet Higgins – (Photo by: Karen Neal/CBS)

Filme romantice de iarnă

Duminica, de la 16:00

Iarna este și ea frumoasă și plină de iubire dacă accepți invitația DIVA de a viziona filme romantice de iarnă. Idilă de iarnă (8 ianuarie) este filmul în care Julia își găsește iubirea într-un labirint de zăpadă. Perechea perfectă (15 ianuarie) este povestea unui critic culinar își găsește iubirea în timp ce suferă o lovitură la cap care determină amnezia. Într-O nuntă hibernală (22 ianuarie) iubirea amenință să topescă decorul de gheață, iar Castelul de gheață (29 ianuarie) vorbește despre o femeie care renunță la un decor tropical pentru un hotel de gheață.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %