Donald Trump, declarat vinovat de jurați, în procesul penal la New York

0
9
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Donald Trump a fost găsit vinovat de către juriu, pentru toate cele 34 de capete de acuzare. Judecătorul va pronunța sentința pe 11 iulie, cu 3 zile înainte de convenția republicanilor în care ar urma să i se valideze candidatura la funcția de Președinte al SUA.

Trump a declarat presei, la aflarea veștii, că este un proces fals și o mascaradă și că a fost mlăsuit de un judecător corupt. Trump ar putea deveni primul Președinte din istoria SUA, care este condamnat la închisoare.

Judecătorul Juan Merchan a anunţat că juriul a căzut de acord asupra unui verdict.

Vom continua să luptăm, vom lupta până la capăt și vom câștiga pentru că țara noastră s-a dus dracului”, a spus Trump imediat după aflarea verdictului.

Acest verdict dat în primă insrtanță, nu este executorie și nu îl împiedică pe Trump, să fie candidat la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie 2024.

Trump ar putea primi 4 ani de înschisoare cu executare, sau o amendă penală și muncă în folosul comunității.

Biden a reacționat rapid printr-un mesaj postat pe platforma X prin care spune care e singura modalitate prin care îl poate împiedica pe Trump să ajungă din nou în afara biroului oval de la Casa Albă.

There’s only one way to keep Donald Trump out of the Oval Office: At the ballot box. Există o singură modalitate de a-l ține pe Donald Trump departe de Biroul Oval: La urna.”, este mesajul postat pe contul lui Biden de pe platforma X.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %